En hyllest til høsten

Jeg synes neglene jeg har hatt de siste 5 ukene har vært kjempekule, men jeg må si jeg ble litt lei glitter mot slutten, det ble liksom litt vel mye:

Nå hadde jeg lyst til å hylle høsten på en eller annen måte, og etter å ha tittet litt på nett og funnet noen inspirasjonsbilder, ville jeg ha brunt og gull. For bladene er jo gullfargede før de blir brune nå om dagen. Og dermed ble neglene slik i dag:

Blank overlakk på de to med gull, matt overlakk på de andre. Veldig fornøyd, og deilig med noe vesentlig mer dempet og rolig denne gangen.

4 Comments

  • Kjersti

   Heidi: Bare å komme nedover, så skal jeg ordne time hos Maria for deg 😉

   • boerboelheidi

    Ja det hadde vært noe 😁 Nei får nok slite med mine egne negler bare. Hadde det vært en spesiell anledning kunne jeg prøvd en gang, men ser ikke for meg at det hadde gått så bra i det daglige hos meg 😄

    • Kjersti

     Heidi: Det er jo en spesiell anledning hvis du kommer ned hit! <3 Neida, jeg skjønner hva du mener 🙂