Enda et nytt familiemedlem

På slutten av mandagens blogginnlegg skrev jeg at vi hadde fått en veldig koselig beskjed den dagen, og nå kan jeg endelig fortelle! Eileif ble bestefar for andre gang om mandag! ❤ Fra før er han farfar til lillemor som nå er 2 1/2 år, om mandag ble han morfar til denne vakre lille, og egentlig helt passe store, jenta:

Man blir jo litt tullerusk av bare å se på bilder, så vi gleder oss masse til vi får dratt innover og hilst på, forhåpentligvis om et par uker. Sånn blir det dessverre når de bor et stykke unna. Men jeg er så takknemlig for at mammaen til skjønnheten sender meg bilder, her er ett fra om onsdag, da de hadde kommet hjem fra sykehuset:

Tenk å være så heldig og få ha to nydelige lillemor’er! Pandemien ødela mye for oss de to første årene av den eldste lillemor’ens liv, men det håper jeg vi kan få tatt igjen og gjort bra igjen. Og at vi også kan få ha jevnlig kontakt med denne splitter nye lillemor’en ❤

2 Comments