Endelig helg

Jeg skal ikke skryte på meg å ha vært mest på jobb denne uka, selv om jeg faktisk har vært der tre dager. Men disse smertene i tennene gjør meg utslitt, så jeg er uansett rimelig glad for at det er helg nå. Ingen store planer er lagt, D kommer i morgen og blir en uke igjen, jeg håper på godt nok vær til å få gjort litt ute.

Katten jeg har skrevet om de siste dagene tilhører antageligvis en nabo over jordet her, og i kveld har jeg ikke sett noe til pusen. Faktisk så savner jeg henne (hvis det er en henne), jeg merker at jeg har det ordentlig godt når jeg har dyr rundt meg. I skrivende stund sitter det en hare ute på plenen her, men det er litt vanskelig å ta den i fanget og kose med den 🙂

Håper dere alle får en fin helg, har dere noen planer?

4 Comments

 • Siv Anita

  Hei snuppa!

  Har vært sløv å legge igjen spor etter meg her, men jeg leser alt du skriver, og jeg har vondt overalt over at du må ha så vondt. Tenner er noe “makk-verk”…. skjønner ikke at det må være så mye problemer med dem!!!! Men jeg VET hvordan det føles, og jeg VET det blir bra til slutt!!! LOVER!!!!

  Spis smertestillende, og godta at jobben må komme lengre ned på prioriteringslista ei stund!!!

  Ang. katten…. hvorfor får dere ikke dere en liten pus? Selv om det kanskje blir hund også etter hvert? De kommer til å gå godt overens bare de blir vant til hverandre….

  Min plan for helgen er å vaske klær og pakke reiseveske for 2 av småfolket, og pakke den røde fine reisekofferten min; for jeg reiser til Bergen på 5 dagers cachejakt på søndag!!! GLIS!!!

  Håper dere får ei superfin helg!!!

  KLEM

  • Kjersti

   Hei vennen!
   Ingen fare at du ikke kommenterer på hvert eneste innlegg vettu, jeg vet du er her og leser 🙂

   Smertestillende går det 3 av hver dag, så jeg kommer meg jo fint gjennom dagene egentlig, er bare så kjedelig å ha vondt hele tiden. Jeg håper alt er bra når jula kommer, da får jeg være fornøyd vel? 🙂 6 måneder med munnvondt må da være nok.

   Vi bor 2 meter unna en vei med 80-sone, hvor det er veldig mye tømmertrailere, så jeg tør ikke å ha en utekatt. Og jeg vet ikke helt om jeg synes det er rettferdig å ha en katt inne hele tiden heller. Men jeg grubler på det hele tiden, for jeg savner virkelig å ha et dyr, og det er jo så mange katter der ute til omplassering.

   Høres ut som du har nok å ta deg til i helgen da ja, men du kan jo ikke ta av helt og finne masse cacher i Bergen, det får du ikke lov til altså 😉

   Takk det samme! Stor klem 🙂

   • Siv Anita

    Men nabokatten lever jo…. så da må han jo på en måte ha lært seg at veien er farlig. Og det med omplasseringskatter er jo helt sannt. Kanskje greit å dra å hilse på noen på et sånnt omplasserings-senter?

    Håper du får en fin dag i hagen!!!!

    • Kjersti

     Akkurat denne pusen lever ja, men jeg vet om fler puser rundt her som ikke har skjønt at veien er farlig, og jeg vet at jeg vil bli totalt knust hvis jeg finner katten min flat på veien, så jeg tør rett og slett ikke.

     Hvis jeg drar og hilser på de som er til omplassering, kommer jeg garantert hjem med minst 5 katter *ler* Ingenting smelter meg mer enn dyr skjønner du 😉

     Det skal visstnok begynne å regne snart, så jeg får skynde meg ut igjen og få gjort litt til. Snart ferdig med det mest nødvendige!