Endelig helg

Da var alle dagens gjøremål unnagjort og helga har begynt i hodet mitt også. Men vi begynner på begynnelsen 🙂

Timi sov i gangen i 1. etg i natt. Tror det var det eneste stedet han synes det var kjølig, for med den pelsen han har blir ometrent alt varmt. Og i gangen har vi klikklaminat som er kjølig hele tiden. Jeg var oppe en tur ved 5-tiden i morges, da gløttet han på øynene og logret, men gjorde ingen tegn til å ville være med opp når jeg gikk opp igjen. Og han lå på nøyaktig samme sted når jeg sto opp halvannen time senere, så da hadde han det vel bra der 🙂 Det har også gått kjempebra med D og Timi i dag, men når sant skal sies, tror jeg Timi går overens med alle så lenge han får kos 🙂

Jobben i dag har gått tregt, klokka ville liksom ikke fremover. En tur innom Kiwi på vei hjem for å handle for den neste uka, 5 fulle bæreposer igjen, tungt som bly. Hadde tenkt å få tittet litt på tv nå i kveldinga (ikke fotball altså, kunne ikke interessert meg mindre), men siden det er grått og trist vær, har vi som vanlig så og si ingen kanaler bortsett fra NRK.

I morgen har jeg frisørtime kl 9, må få av noen tørre tupper igjen. Og så skal jeg gjøre et nytt forsøk på å shoppe litt, noen småting jeg virkelig trenger.

God helg alle sammen!

One Comment