Fornuftig dag

På påskeferiens første dag har vi stort sett bare vært fornuftige. Men vi våknet opp til noe som lignet mer på juleferie enn påskeferie:

Nairo lignet på et snømonster de få minuttene vi var ute på morgenen:

Her hadde han nesten nettopp ristet seg, men det tok ikke lange tiden før han var hvit igjen.

Været har vekslet mellom snø, regn og opphold. Nå på kveldinga er det sol, og snøen er så klart borte igjen, det er for varmt til at den skal bli liggende.

Julegardinene på kjøkkenet har hengt oppe siden jul, det er tradisjon å ta de ned til påske. Så det ble gjort, sammen med vasking av vinduet og generell rydding:

Jeg har vasket opptil mange maskiner med klær, vi har klippet klør på Nairo, Eileif har støvsugd 1. etasje og jeg har støvsugd 2. etasje:

Og jeg har løst 5 nypubliserte mysteryer helt alene, det er vel det mest fornuftige jeg har gjort i hele dag! 😄

2 Comments

 • boerboelheidi

  Minner meg på at jeg også må klippe noen klør her. Vask av vinduer og klevask fortrenger jeg en stund til 😄
  Mystery løser jeg litt sånn nå og da, om jeg kommer over noen morsomme/spennende. De fleste er fremdeles “gidder/klarer” ikke, men noen får jeg til 😁 Tore løser heldigvis mange av de.

  • Kjersti

   Heidi: Ja, det må gjøres av og til. Vi har bare vasket det ene vinduet i dag, altså 😊 Klesvask er det beste husarbeidet synes jeg, så det går som en lek. Skulle gjerne hatt mer tørkeplass, bare.
   Jeg løser jo ikke mysterys sånn egentlig, derfor blir jeg så stolt når jeg får det til! Klarer jeg de ikke selv (som gjelder de fleste), så må jeg henge meg på cachevenner 😉