Fra dus til knæsj høst

Etter noen måneder med skikkelige sommernegler, var det godt å ha noen duse farger når høsten kom:

I dag var det på tide med noen nye negler, og selv om jeg har prøvd å finne noe inspirasjon til hva jeg hadde lyst på, klarte jeg ikke å finne noe som fristet. Så da gjorde jeg som jeg pleier å gjøre når jeg ikke har noe spesielt jeg vil ha; jeg ga Maria frie tøyler. Og hun ga meg de neglene hun egentlig hadde tenkt å ha selv, nemlig noen knæsje høstfarger:

Skikkelig gullglitter, og den mørke fargen er en blanding mellom mørk brunt og mørk burgunder. Knallfine! Burde vel egentlig vært på en eller annen fest med disse neglene 🤪

2 Comments

Det er så koselig å få kommentarer, så legg gjerne igjen noen ord :)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.