Oktober 2022

Månedens høydepunkt:
Bursdagen min, så klart:

Og alpakkavandring sammen med Anita:

Månedens bok:
Tre små løgner av Laura Marshall:

For hver gang jeg plukket opp denne boka, måtte jeg bla til forrige side for å huske hva boka handlet om. I tillegg blir de fleste krim-klisjeene brukt, nesten hvert kapittel ender med ett eller annet spørsmål som liksom skal få leseren til å gruble litt ekstra, og kanskje få oss til å tro at den skyldige er en annen enn det vi tror, eller understreke at vi tror enten feil eller riktig. For meg ble dette så ekstremt irriterende at det bare gjorde boka dårligere.
Terningkast 1.

Månedens Nairo:
Nairo har alltid hatt en vane med å gå mellom beina våre for å få oppmerksomhet. Tidligere år gjorde han det mest da vi sto stille, da treffer han akkurat i knehasene våre, sånn at knærne våre knekker sammen. Det siste året eller noe sånt, har han begynt å gjøre det når vi går, og da blir han gående mellom beina våre helt til vi kommer dit vi skal. På meg er det gjerne når jeg går fra kjøkkenet til pc-kroken, for han antar at jeg bærer med meg noe han kan spise. Og han er så søt når han gjør det:

Og ja, jeg er på TikTok Now også, fungerer akkurat på samme måte som BeReal 😉

Månedens geocaching:
Turen på Lökholmen sammen med Eileif på bursdagen min:

Og turen til Hafslund for å ta en Earthcache:

18 funn ble det i oktober, heldigvis ikke den dårligste måneden i år, men ikke langt unna…

Månedens strikketøy:
I hele sommer har jeg gledet meg til å kose meg med strikketøy til høsten, men nå som høsten er her, har jeg ennå ikke funnet frem strikkegleden igjen. Tenker på det hver gang jeg setter meg i sofaen for å se på tv, men ender med å nesten ligge i sofaen og glane istedenfor å gjøre.

Månedens naturbilde:
Det er vel ikke noen overraskelse at det blir ett av havbildene fra Lökholmen:

2 Comments