Frisør og shopping

Da har jeg vært hjemme en times tid etter formiddagens bytur. Startet med frisørtime kl 9, og det var som alltid en koselig time hos Anett, frisøren jeg har brukt i 20 år. Skravla går i ett sett på oss begge og hun kjenner meg og håret mitt så godt at jeg egentlig bare trenger å si hvor mye som skal klippes av tuppene, hun vet at jeg ikke vil ha det kort eller oppklippet eller noe som helst. Så kan vi heller bruke timen på andre ting å skravle om 🙂



Deilig å se en rett og uslitt kant nederst på håret igjen, selv om det var litt bustet her da. Blåser veldig ute i dag, og jeg tenkte ikke på å gre gjennom håret før E tok bilde 🙂

Litt shopping ble det også, selv om det var mye som ikke ble med hjem. Jeg har alltid synes det ser så fint ut med skjorter i diverse varianter og i dag prøvde jeg en bluse-skjorte. Ordentlig søt rød og hvitrutete sak, men hvis jeg skal ha den stor nok til å passe oppe blir den slaskete nede, og skal jeg ha den liten nok til å passe nede, spretter knappene veggimellom oppe. Så nå må jeg bare innse at skjorter og bluser er unødvendig å prøve, blir bare skuffet uansett.

Prøvde også å finne en olabukse, men ikke noe hell der heller. Så hvis noen kan fortelle meg hvor jeg kan finne en mellomblå eller lysere blå olabukse med normal waist og rette bein eller bootcut til maks kr. 500,- hadde jeg blitt veldig glad. Det skal ikke være noe dilldall i form av glidelåser på beina eller nagler her og der eller ferdiglagede hull på lårene, bare en helt enkel olabukse.

Men litt shopping ble det uansett da 🙂



4 par sokker fra Cubus.

3 hipsters fra Lindex.

Balsam L’Oreal Volume Expand fra Frisørsenteret. Fikk også med hette så jeg kan ta hårkur.

Olay Regenerist Eye Lifting Serum fra Vita (begynner å bli gammel og dratt gitt, så da trenger man sånt 😉 ).

Ansiktsmaskene Mud Pac (leire fra Dødehavet), Blemish Mud (blant annet Aloe Vera) og Chocolate Masque (blant annet kakao og sheasmør), alle fra Vita.

Prøvepakker på Hempz bodylotion.

Konvolutt for å få sendt noe som skal langt avgårde på reparasjon.

Når jeg ser over dette nå, virker det som om jeg er nesten fanatisk opptatt av å stelle hud og pusle med meg selv, men sånn er jeg ikke altså, jo kortere tid jeg kan bruke på badet, jo mer fornøyd er jeg. Men jeg har innsett at jeg bare må bruke litt tid på sånne ting nå når jeg nærmer meg 40 hvis jeg ikke skal se ut som et skrukketroll innen jeg er 55. Hm? Noen som sa noe om 40? Neida, jeg mente så klart 30 😉

Og jeg vil bare få presisert at jeg ikke på noen måte har fått betalt for å vise frem dette.

Ha en fin lørdag alle sammen, kos dere!

One Comment

 • Siv Anita

  Har tenkt å være 29 resten av livet jeg….
  … og om jeg blir seende ut som et vaffelhjerte i ansiktet, ja… da blir jeg det….

  Ps! Flott hår!!!

  😉

  Jeg har nedskrevet sort på hvitt i hytteboka at jeg er 26 år og noen uker, den lever jeg lenge på altså! 😉
  Vaffelhjerter er jo kjempegode da, må passe på at ikke noen smører deg inn med rømme og jordbærsyltetøy og spiser deg opp *ler*
  Tusen takk! *rødmer*