Gårdsbutiken har konkurranse

Som dere alle vet, er jeg fryktelig glad i Gårdsbutiken (link til nettbutikken). Jeg har vel for det meste skrevet om utvalget de har til hund, siden det er det som ligger mitt hjerte nærmest. Men de har så absolutt en utrolig fin interiøravdeling, og “skafferiet” som nylig ble åpnet, har bokstavelig talt noe for enhver smak.

Nå har Gårdsbutiken (link til Facebook-siden) en ny konkurranse! Når de når 1000 likes på Facebook-siden, vil de trekke 5 vinnere som hver får en pakke til en verdi av ca kr. SEK 350,-, og den vil bestå av duftlys, såpe, godis og mer. Og denne konkurransen vil jeg være med på!

Jeg skal love dere at uansett hva som vil befinne seg i de pakkene, så vil dere ikke bli skuffet! Så nå krysser jeg fingrene og håper flest mulig trykker “like” på Facebook-siden til Gårdsbutiken, og at færrest mulig blir med på konkurransen (som du finner her), slik at jeg blir en av de 5 vinnerne 😉

Tror jaggu jeg må snoke litt om hva som skal være i pakkene når jeg drar dit til lørdag 😉

Og dere: husk at selv om Gårdsbutiken ligger i Sverige, så sender de også til Norge via nettbutikken sin 🙂