Gamle og nye lys

Vi fikk pyntet litt i går, akkurat som vi pleier på 1. advent. Til stor glede for Eileif og litt for meg selv, tente jeg Eileifs fargede lys på garasjen:

Selv om jeg absolutt liker hvite lys best, så er det litt dekorativt med disse også.

Om lørdag var jeg innom Clas Ohlson for å kjøpe batteridrevet lyslenke til kransen på døra. De var utsolgt, så jeg tok en sjanse og kjøpte noen veldig billige på Europris istedenfor. Og vakkert ble det:

Men akkurat som jeg leste i anmeldelsene på lyslenka, så tåler de ikke kulda. Og det kunne jeg jo egentlig gjettet meg frem til, for jeg ser jo hvor fort batteriene i GPS’en tar kvelden når det er kaldt. Men jeg har ikke noen stikkontakt i nærheten av døra, så da får det bare være. Eller så må jeg kjøpe en varmelampe med lang skjøteledning, ha varmelampa over døra så den varmer opp batteriene. Så lurt! 😀 *ikke*

2 Comments

    • Kjersti

      Heidi: Veldig koselig! Jeg skulle så ønske at jeg hadde stikkontakter eller støpsel eller hva det nå heter på huset også. Men med de strømprisene som er nå burde jeg kanskje være glad jeg ikke har…
      God og god, fru Blom :p