November 2021

Månedens høydepunkt:
Konserten med Maria Mena:

Månedens bøker:
Noe i vannet av Catherine Steadman:

Beskrivelsen på baksiden av boka virket veldig interessant, og de første hundre-og-noen sidene er spennende, interessante og fengende på alle måter. Så kommer det som er grunnlaget for hele historien, og jeg klarer ikke for mitt bare liv å fatte hvorfor hovedpersonene bestemmer seg for å holde funnet hemmelig (disse tre ordene står også på baksiden av boka, så jeg røper ingenting ved å si det). Det er ingenting i beskrivelsen av disse personene som tilsier at de skulle ta et sånt valg, og ingen “vanlige” mennesker ville gjort det samme valget. Derfor faller hele resten av boka og resten av historien rett i bakken, og det blir bare tåpelig og idiotisk.
Terningkast 1.

Cilkas reise av Heather Morris:

Jeg husker ikke nok av det første boka til å helt sette pris på tilbakeblikkene i denne boka, men denne boka går allikevel like rett i hjertet mitt som den første gjorde. Sterkt, varmt, brutalt, fylt av kjærlighet, desperasjon, og et ønske om å håpe, men ikke håpe for mye.
Terningkast 5 og favorittbok!

Månedens Nairo:
Vakre, tannløse lille gutten min:

Bortsett fra at han så å si ikke har underull igjen, så er alt tilsynelatende bra med han. God form, normalt humør, spiser og drikker som han pleier.

Månedens geocaching:
Jeg har kun vært ute og cachet 2 dager i november. Den første dagen var turen til Askim og omegn, der det ble 30 funn. Her er gangbrua ved Fossum bro:

Den andre dagen var eventet mitt om søndag:

Månedens strikketøy:
Har ikke vært kjempeivrig på strikkinga i november, men ansiktskluten ble ferdig:

Jeg har to venninner som ønsker seg temperaturskjerf, jeg har såvidt begynt på det ene:

Månedens naturbilde:
Elva under Fossum bro: