Geocaching og jobb

E ble med meg til by’n i dag, jeg hadde legetime på morgenen, og den gikk så bra som den skulle. Ferdig kl. 0930, så da var det geocaching. Hadde skrevet ut info om tre cacher i festningen, men skjønte utifra klokka at vi ikke kom til å rekke ihvertfall en av de, så vi startet med cachen The Golden Lion [Gyldenløve] fort. Fant raskt ut nogenlunde hvor den skulle være, men etter å ha sett etter den i sikkert 20 minutter, ga vi rett og slett opp. Bedre lykke neste gang!

Gikk så videre til cachen Bell Tower, Fredriksten Fortress, og ble rimelig forskrekka begge to når vi skjønte hvor den lå. Det var bratt opp og langt ned på hver side, og når vi har høydeskrekk begge to, var dette en reell utfordring. Men vi klarte det!Logget denne kl. 1030. Da skjønte vi ihvertfall at vi ikke kom til å  ha tid til å finne den siste, så den sparer vi til en annen anledning.

E og jeg ble sittende en stund i bilen på parkeringsplassen på festningen og høre på britiske turister som ventet på omvisning. Egentlig ganske moro 🙂 Og i det selskapet var det også ei yngre jente som hadde med seg kamera og kamerastativ, så hun stilte opp kameraet i retning alle severdigheter og bautaer på området, satt igang selvutløseren og sprang foran så hun ble med på bildene selv. Kunne vel kanskje vært greit med noen bilder uten seg selv på også?

Kjørte E til by’n og kom meg på jobb selv, og kom hjem for en time siden. Nå er det straks kvelden, så jeg kommer meg opp og på jobb i morgen tidlig igjen.

Bildet kan også sees i denne mappen.

2 Comments

 • Siv Anita

  Det høres så gøy ut med geocaching, men hva er det egentlig? Og hvor mange sånne poster er det? Fortell, fortell….

  Vi har ikke noe sånnt her hvor vi bor, men vi har noe som heter Ranatrasken; det er 25 turmål av varierende lengde (30min – 5timer) å gå, og så har vi klippekort og så er det sånne klippe-kort-merker på hvert turmål. Så det pleier vi gjøre innimellom, i 2009 gikk vi til 17 poster, noen av dem flere ganger…

  Håper du får en fin dag!!!

  Jeg kan skrive et eget innlegg om geocaching og prøve å forklare det så godt jeg kan 🙂 Det finnes over 1 million cacher (“poster”) på verdensbasis, så det er helt sikkert noen hos dere også 🙂
  Sånne turstier høres jo også veldig moro ut, ikke minst fordi man kan velge lengden på turen etter dagsform og vær (koseligere å gå langt i godt vær!).
  Takk for det, Siv Anita, håper du får en fin og god dag også 🙂

 • Siv Anita

  Hm… har aldri hørt om det før…. Men gleder meg til du blogger om det… høres ut som noe for meg og min kjære…. 😉

  Vi synes ihvertfall det er knallmoro, og jeg skal gjøre mitt beste på å forklare det senere i kveld 🙂