Helt ny i verden

Jeg fikk så vidt nevnt i månedsoppsummeringen for november at vi har fått et nytt barnebarn! I går dro vi på besøk, og det er totalt bortkastet å si at det var stas, for det sier jo seg selv ❤️

Det var viktig for meg at største lillemor var den som fikk oppmerksomhet først. Hun satt og øvde seg på å skrive tall, så jeg gikk rett bort til henne og pratet litt, og så fikk hun storesøstergave:

Vet ikke om babydukken var så veldig stas, sånn egentlig 😂

Så klart det var farfar som skulle få holde den lille nykomlingen først av oss, når hun hadde spist seg ferdig. Snakk om å være stolt:

Og se på dette nydelige lille fjeset:

Hun er nesten dobbelt så tung som storesøsteren var da hun ble født, men nå blir storesøster straks 4 år, og vi har glemt hvor liten hun faktisk var, så lillesøster virker uansett bitteliten. Men hun har det samme sovehjertet som storesøster hadde, de gangene hun hadde øynene åpne, tror jeg ikke engang at hun faktisk var våken. Men storesøster er så snill og fin mot babyen, og det varmet å se på:

Etter en ny runde med mat, var det endelig min tur, og storesøster passet på at alt gikk riktig for seg:

Og hvis noen tror at jeg ikke koste meg, så tar dere helt feil!

Jeg kunne sittet der resten av dagen og kvelden og natta, hvis jeg hadde måttet ❤️ Jeg er så takknemlig og glad for at jeg får lov til å være en del av livet til disse jentene, og også til kusina til disse jentene. Håper vi får til å dra på besøk til henne i romjula ❤️

6 Comments