Himmel og besøk

Siden “alle” i Halden har lagt ut bilder av den fantastiske solnedgangen i dag på diverse sosiale medier, kan jo ikke jeg være noe dårligere. Men jeg velger å legge de ut her istedenfor 😉

Imens jeg sto på verandaen og knipset bilder, ble jeg oppmerksom på noe som beveget på seg på jordet, rett på utsiden av tomta vår. Og det var jaggu et rådyr:

Ikke så lett å se det, men det er en prikk sånn ca midt i bildet. Antagelig er det samme rådyr som Nairo skremte her om kvelden da vi var ute siste gang for dagen, da var rådyret helt inne ved epletreet dere ser til høyre i bildet.

Jeg fikk Eileif ut på verandaen, og jaggu fikk han øye på noe jeg ikke så:

4 elg 400 meter ute på jordet. Bildet er jo elendig fordi jeg måtte zoome sånn, men det er ihvertfall lett å se at det er 4 dyr der! Lenge siden jeg har sett flere elg ute på jordet her, men de siste to ukene har jeg sett både elg og rådyr da jeg har kjørt på jobb om morgenen. Moro!

2 Comments

 • Tove

  Wow! Vakker himmel 🙂 Morsomt med sånne besøk. 4 elger på en gang er stort.

  • Kjersti

   Tove: Den var veldig fin i går! Og jeg tror jaggu vi kan få samme fine himmel i dag også.
   De første årene jeg bodde her, så jeg mange flere elg og rådyr enn vi har gjort de senere årene. Derfor er det ekstra moro å få de på besøk igjen nå.