Holder på sommeren litt til

Først og fremst må jeg bare si takk for alle kommentarer både her og på FB på det forrige innlegget mitt. Jeg har hatt lite til ikke noe vondt i går og i dag (litt murring i ettermiddag, men det er nok fordi jeg er sliten), så jeg banker i bordet og krysser fingrene for at det holder seg sånn. Setter pris på at dere bryr dere! ❤

I dag var det på tide å kvitte seg med disse neglene:

Bildet er tatt i skyggen, men det er lett å se hvor mye de har vokst, og det er også lett å se at jeg knakk lillefingerneglen for 2 uker siden, det var en vond affære!

I dag ville jeg ha noe grønt og hvitt siden det er Grillkløverkveld til lørdag, men jeg vil ikke gå i 5 uker med typiske grillkløverfarger, så da ble det en grønnfarge som er litt mer knæsj enn jeg egentlig hadde sett for meg, men som fortsatt priser sommeren:

Bildet er tatt i sola, så neglene ser mer blå enn grønne ut. Men de er grønne altså 🙂

Synes de ble skikkelig søte, og de er fortsatt sommerlige. Så kan høstfargene få komme om 5 uker, da er jeg nok klar for det 🍂

8 Comments

 • Heidi

  Så rart, får ikke til å kommentere når jeg bruker datamaskinen oppdaget jeg nå. Ingen av kommentarene jeg har skrevet vises, og når jeg prøvde igjen nå så står det :Error. Please fill the required fields. Er innlogget, så er ikke noe å fylle ut noe sted 🤔 Så prøver med mobilen.
  Uansett, god bedring. Håper du får hjelp og klarer å gjennomføre ❤️

  • Kjersti

   Heidi: Kan du prøve å logge ut og inn, eventuelt logge ut og så kommentere hos meg ved å fylle ut?
   Takk! Det håper jeg også ❤

 • Kristin

  Jeg fikk ikke skrevet noe i går, men godt å høre at det går litt bedre. Tannpine er forferdelig :-/ Håper det holder seg ok til du får fikset det. Fortsatt god bedring <3

  Nydelige, freshe sommernegler! Må si jeg blir fristet til å få ordnet neglene profesjonelt selv når jeg ser alle dine flotte design 😉

  • Kjersti

   Kristin: Alt vondt fra halsen og opp er grusomt. Dette er egentlig ikke akkurat tannpine, ligger mer i skjelettet. Men ja, jeg håper også at det holder seg unna, og at jeg klarer å gjennomføre noe til uka. Takk! ❤
   Det koster litt, men jeg synes det er verdt det. Gidder ikke gjøre jobben selv med å lakke neglene, og da bruker jeg heller de pengene hver 5. uke 😊