Grillkløveret 2022

Et av årets høydepunkter gikk av stabelen i går, og det startet med masse kos med denne jenta:

Jeg var litt tidlig ute da jeg måtte innom noen butikker som stengte tidlig, så da satt Solveig og Anita like godt igang med grønnsakene på grillen. Cecilie kom ikke lenge etter, og når alt begynte å falle på plass, var plutselig forretten klar:

Er lite som slår scampi, altså!

Og så middag:

Laks, kylling, svin, pølser, poteter, sopp, brokkoli og blomkål. I tillegg hadde vi focaccia og grillede tomater. Herlighet, så godt!

Legg også merke til den splitter nye duken vår, firkløvere med marihøner 🍀🐞

Jeg slet litt med smerter i går. Ikke i nærheten av sånn som om mandag, men litt mer enn “normalt”, så jeg måtte ta meg noen pustepauser innimellom. Men det la allikevel ingen demper på stemningen, og det skulle på ingen måte ta noe bort i fra det faktum at den eldste av oss fire fyller 50 om ikke veldig lenge, og vi tre andre hadde planlagt overraskelsesfeiring i flere måneder. Og overraskelse ble det:

Ballonger og streamers, bursdagssang og gaver resten av kvelden. Veldig moro!

Grillkløverselfie måtte også tas:

Årets dessert ble kjøpedessert, også for å feire bursdagsbarnet. Nydelig ostekake:

Mørket falt, skravla gikk i ett på oss alle. Det er egentlig ganske utrolig hvor mange temaer vi rekker innom i løpet av 7-8 timer, for ikke å snakke om type temaer. Latterkramper med tårer på høyt nivå!

Av en eller annen grunn er vi alltid heldige med været når vi er hos Solveig, og vi blir også stort sett alltid belønnet med en nydelig solnedgang. I går var intet unntak, da var det egentlig meldt regn, men det ble flyttet på. Jeg satt i kortermet helt til midnatt. Og solnedgangen leverte:

Jeg kjørte Cecilie hjem ved 0030-tiden, og var hjemme ved 0130-tiden. Kjørte pent da det var både bek mørkt og tåkedotter hele veien, heldigvis møtte jeg ikke på noen dyr.

I seng litt før 2 og oppe igjen litt før 7. 5 timers søvn er på langt nær nok, men det er jaggu verdt det. Takk for en nydelig kveld, jenter, jeg gleder meg allerede til neste gang! ❤

2 Comments

Det er så koselig å få kommentarer, så legg gjerne igjen noen ord :)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.