Hummus og papadums

For en stund siden kom jeg over oppskrift på hummus hos Matprat, og i går handlet jeg det jeg trengte for å lage det for første gang. Hadde ingen plan om når jeg skulle lage det, men jeg fikk ånden over meg i dag.

Oppskrift:

Ingredienser:

(glemte å få med persillen på bildet…)

Så var det bare å måle opp (bortsett fra persillen) og få alt over i foodprocessoren:

Og etter noen få minutter på full fart og etter å ha tilberedt 2 papadums etter anvisning på pakken, satt jeg igjen med dette:

Jeg har ikke spist hummus veldig mange ganger, men jeg synes det er veldig godt. I SMÅ MENGDER! Jeg tittet selvsagt ikke på hvor mange personer/porsjoner oppskriften var til før etterpå, så nå har jeg så mye hummus at jeg ikke rekker å spise den opp før den blir dårlig. Men jeg tror papadums kan bli et nytt favorittsnacks selv helt uten hummus 😀