Første hele dag med hjemmekontor

Skolene ble stengt fra og med fredag. Både fredag og i går var jeg noen timer på jobb, det er ting som må gjøres der som jeg ikke på noen som helst måte kan gjøre hjemmefra. Men i dag har vært den første hele dagen med hjemmekontor, og jeg synes sånn egentlig at det har gått ganske bra. Ikke det mest morsomme jeg har gjort, men helt ok.

Jeg våknet til vanlig stå opp for å dra på jobben-tid, helt uten alarm. Ikke noe unormalt til meg å være, men jeg har jo alltid på alarm når jeg skal kjøre til jobb. Den første delen av morgenen ble dog litt mer sløv enn det den pleier å være når jeg skal på jobb, og i tillegg drakk jeg en kopp te før jeg spiste frokost, det pleier jeg ikke å gjøre på jobb.

Hjemme på helger og i ferier spiser jeg gjerne et par brødskiver til frokost og ikke noe lunsj. På jobb spiser jeg enten yoghurt med granola eller havregrøt til frokost og så et par brødskiver til lunsj. Derfor tenkte jeg det var greit å gjøre som på jobb i dag, og dermed ble det frokost imens jeg sjekket mail og andre kanaler på jobb-pc’en. Og etter en kopp te til og en telefonsamtale med den ene sjefen min, var det bare å sette igang med papirarbeid. Jeg er så vant til at de oppgavene jeg satt med i dag tar lang tid, fordi det alltid dukker opp viktigere oppgaver på jobb, men nå som jeg fikk jobbe uforstyrret, gikk det rimelig fort.

Så var det tid for lunsj, to brødskiver med kokt egg. Nam! Og da ville Nairo ut, så da var det bare å få på seg litt mer klær. Vi har forøvrig en litt misfornøyd refleksjakke her, ser dere det jeg ser?

#Iseefaces

Nairo var ikke helt fornøyd med å bli tatt bilde av midt i tissingen:

Så var det å fortsette med papirarbeid. Jeg har satt opp kontor på kjøkkenbordet, og har en helt grei utsikt:

Jeg aner ikke hva Nairo gjør på dagene imens vi er på jobb, men jeg antar han sover en del. Det har han gjort i dag også:

Så jeg tror ikke han synes det er kjempestas at jeg er hjemme, for han er det jo ikke noen forskjell bortsett fra at han får seg en tur midt på dagen.

Og vips, så var Eileif hjemme, han er på jobb som vanlig for det er klin umulig å kjøre trailer med hjemmekontor :p

Jeg må nok innom ihvertfall den ene jobben noen timer en dag eller to fremover også, som sagt er det enkelte ting som er umulig å gjøre hjemmefra. Men det er ingen tvil om at dette bare føles rart på alle mulige måter, og jeg antar de fleste som ikke er vant til å ha hjemmekontor er enige med meg.

4 Comments

 • boerboelheidi

  Her er det ikke hjemmekontor, men litt annerledes dager likevel. Kjenner jeg (som før) er glad i jobben min, og ikke minst, har en jobb i disse tider.
  Ser sikkert hva du ser, men aner ikke hva ?

  • Kjersti

   Heidi: Nei, det er litt vanskelig for deg å ha hjemmekontor :p
   Det er så mange ringvirkninger når det gjelder dette som skjer nå. På den positive siden ser jeg at flere og flere lokale bedrifter gjør nye ting for å nå ut til kunder. På den negative siden ser jeg flere og flere butikker som må stenge i denne perioden.
   Ser du ikke at refleksjakka har et fjes? Selve refleksene danner øyne, nese og en litt misfornøyd munn :p

   • boerboelheidi

    Blir nok mange av de som stenger som ikke får åpnet igjen ?
    Må innrømme at jeg strever litt med å se det fjeset. Sikkert på samme måte som de bildene/tegningene der man kan se en av to ting, eller ikke noe ?

    • Kjersti

     Heidi: Ja, dessverre 🙁
     Jeg sender deg en snap med forklaringer på bildet 😀