Hva står på deres bucketlist?

Jeg grubler litt på å lage meg en bucketlist, en sånn liste over ting jeg har lyst til å oppleve/gjøre i løpet av livet. Etter litt googling ser jeg at mange lager forskjellige bucketlister; noen for de forskjellige årstidene, noen for de kommende 5 årene, noen for resten av livet, noen for karriereplaner, noen for selvutvikling, noen for reiser og så videre.

Derfor lurer jeg på hva dere har på deres bucketliste, og om dere har laget flere lister for forskjellige temaer, forskjellige tidsperioder eller forskjellige-noe-helt-annet? Og skriver dere ned alle ting, inklusive de tingene som dere vet kan bli omtrent umulig å få gjennomført, eller bare de tingene dere vet det er mulig å få til? For jeg føler jeg lett kan bli demotivert av å ha ønsker/planer som jeg antagelig aldri får oppfylt. Jeg trenger litt inspirasjon og input fra dere, fyr løs!

4 Comments

 • Tove

  Jeg har sett filmen, som for øvrig var morsom og fin , men har aldri tenkt tanken på å lage meg en liste selv. Det blir spennende å se hva som kommer til å stå på din liste.

 • Tove

  Ja, det må du 🙂 En film med rike og gretne Jack Nicholson og litt mer mer normal økonomi og fornøyde Morgan Freeman som prøver å gjennomføre bucket-lista før Freeman dør. Kanskje du får noen tips 😉

  • Kjersti

   Tove: Ikke mine favorittskuespillere, men de er jo legender, begge to, og helt sikkert verdt å se. Og tips er aldri feil 🙂