Mars 2022

Månedens høydepunkt:
Det er kanskje merkelig å kåre en operasjon til månedens høydepunkt, men operasjonen markerer et vendepunkt jeg har ventet på i mange måneder, og jeg gleder meg til å gå turer uten å måtte stoppe jevnlig:

Det går fortsatt veldig fint forresten, veldig lite vondt nå, blir fortsatt lett sliten, men ingenting i forhold til hvordan det var. 50 % sykmeldt forrige uke, 25 % sykmeldt denne uka, og så er det null sykmelding til uka hvis det ikke skjer noe spesielt i løpet av helga. Og det regner jeg ikke med.

Månedens bøker:
Helt konge av Øystein Pølsa Pettersen:

En håndbok for en metode som kan brukes til alle aspekter ved livet. Skrevet i et stort sett lett språk, men noen setninger måtte jeg lese på nytt for å virkelig få med meg innhold og mening.
Jeg tror nok man må være på rett sted mentalt for å dra nytte av denne boka, og med det mener jeg at man må være åpen for og klar til å gjøre en radikal endring i livet sitt. Jeg er tydeligvis ikke helt der, og derfor appellerte denne ikke helt til meg. Kanskje er det nettopp når man ikke er helt i vater i livet at man bør benytte KONGE-metoden, men jeg tenker jeg heller drar frem boka igjen når jeg føler jeg kan ta den inn over meg og starte å bruke metoden.
Terningkast 4.

Tsarens datter av Gill Paul:

Dette er den fjerde boka jeg leser av Gill Paul, og alle har gått rett hjem hos meg. Det er ikke ofte jeg gråter av bøker, men denne gjorde det umulig for meg å ikke bli rørt. Fantastisk skrevet, spennende vinkling på hva som kanskje kunne ha skjedd, gode beskrivelser av både omgivelser og mennesker.
Terningkast 6 og favorittbok!

Månedens Nairo:
Når han tror at tannpirkeren jeg har i munnen er godbit:

Han var altså så gira på å få den “godbiten” at han ikke visste hvor han skulle gjøre av seg! ❤

Månedens geocaching:
Turen Eileif, Nairo og jeg hadde i Trømborgskogen i midten av mars var helt nydelig:

Herlig vær, greie cacher, alt var bare helt nydelig!

Månedens strikketøy:
Jeg har fått strikka ganske mye i mars, men jeg vil ikke vise frem for mye:

Månedens naturbilde:
Fra turen jeg hadde til Hvaler helt i begynnelsen av måneden:

Det er ingenting som slår hav!