Jeg er avhengig

I skrivende stund leser jeg på én bok (leser aldri flere samtidig). I tillegg har jeg ikke mindre enn 19 uleste bøker som venter på meg. 7 av de tilhører en serie hvor jeg mangler den siste boka, så de begynner jeg ikke på før den siste boka er i hus, men da kan vi for moro skyld si at jeg har 20 uleste bøker.

Jeg leser sånn cirka 17 bøker i året, og har allerede lest 3 i år, det vil si at jeg har 14 bøker igjen å lese før 2023 er over. Sånn cirka. Det forteller meg at jeg har bøker nok i hus til å ha lesestoff til etter mammutsalget om et år. Men tror dere at jeg klarte å la være å shoppe på årets mammutsalg? Nei…

8 bøker ble handlet. I tillegg venter jeg på beskjed om 1 bok til som Ark skulle prøve å få tak i fra andre bokhandlere i nærheten, pluss at jeg på Bookis fant en bok jeg har vært på jakt etter i mange år. Ergo er det potensielt 10 bøker til som blir lagt i skal lese-haugen. Da burde jeg ha bøker nok til ut 2024…men jeg kjenner meg selv godt nok til å vite at jeg kommer til å stikke innom Ark mange ganger før 2024 er over, og det kommer helt sikkert til å bli noen pocket med hjem fra tid til tid (dere skulle bare visst hvor mye viljestyrke det krever å GÅ FORBI Ark!).

Og ikke nok med det, jeg har en liste over bøker jeg ønsker meg. Lista består i skrivende stund av 6 bøker, så kommer jeg over de til en fornuftig pris, blir nok de med hjem også. Noe forteller meg at jeg burde lese oftere, men det er ingen tvil om at jeg, uansett hvordan man enn vrir og vender på det, er avhengig 😳

5 Comments

 • Tove

  Veldig kjekt å ha noen bøker på lur. Jeg har lest en av bøkene du har kjøpt nå og så er det noen forfattere jeg har lest andre bøker av. Gleder meg til å lese hvordan bøkene er.

  • Kjersti

   Tove: Joda, det er jeg helt enig i, men jeg trenger vel ikke å ha bøker for de neste 2 årene på lur? 😂
   Jeg har lest bøker av 5 av disse 7 forfatterne tidligere, så jeg håper disse bøkene lever opp til forventningene. Bare husk at det kan ta halvannet år før jeg begynner på disse, så du må vente lenge for å finne ut 🤪

 • Tove

  Ja, vi er veldig forskjellige der, jeg leser stort sett ikke på senga, men desto mye mer ellers. Og i de siste årene har jeg jo hatt ekstra god tid til å lese, så jeg syns ikke du har så mange bøker jeg 😉

  • Kjersti

   Tove: Nei, det er klart at hvis man leser mer enn hva jeg gjør, så trenger man flere bøker på lur også 😊 Jeg finner ikke helt roen til å lese på dagtid, kanskje jeg skal prøve å lære meg det samtidig som jeg prøver å lære meg å sitte mer ute på verandaen i sommer? 😄