Jeg trenger serietips

I mai har jeg nesten ikke strikket en eneste maske. Årsaken er rett og slett at alle seriene jeg fulgte med på er slutt, og jeg strikker bare når jeg ser på TV. Derfor trenger jeg serietips, hjelp!

For et par år siden ble jeg tipset om serien Ulven kommer:

Kanskje jeg skal gi den en sjanse?

Jeg har ikke sett Rådebank, er det en serie verdt å se for en 48-åring uten barn?

For et par uker siden ble jeg tipset om Drømmeslottet, er det noen andre som har sett den?

Det jeg vil ha tips om bør helst ligge på NRK nettTV, da jeg ikke har den minste oversikt over hvilke andre tjenester vi har (abonnerer ikke på Netflix og sånt, men det er mulig vi har noe annet gjennom parabolen hos Allente). Jeg liker serier basert på virkelige hendelser, uansett om det er nyere eller eldre ting (The Crown, The Act, Chernobyl var veldig bra, og jeg gleder meg til neste sesong av førstnevnte). Jeg vil helst at alle episodene og sesongene ligger ute, for jeg hater å vente på neste episode (veldig lenge å vente på The Crown).

Og for å ta med noe jeg ikke har likt, så dere har det å gå ut ifra også: The Beforeigners, Orange Is the New Black, Sex and the City (ja, jeg vet den er gammel), Six Feet Under, og sikkert noe flere som jeg ikke kommer på nå.

Det har ingenting å si om det er få eller mange episoder og sesonger, jeg er bare desperat etter noe å se så jeg får strikket! Og jo, serien kan ikke inneholde faste innslag av dyr, for da må jeg bruke mer tid på å fjerne en bjeffende Nairo fra TV’en enn å strikke.

Det er så koselig å få kommentarer, så legg gjerne igjen noen ord :)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.