Jula ryddes bort

Bortsett fra litt caching i dyp og våt snø, og ukeshandling i går, har fokus denne helgen vært å rydde bort jula. Satt igang i går kveld, og da vi dro frem eskene til de spesielle juletrekulene, skulle Nairo absolutt hjelpe til, så han satt seg midt i haugen med esker på gulvet 😂

Det var vel oppmerksomhet han egentlig ville ha, og det fikk han 😍

Siste rest av juletreet ble lagt i esken sin i dag, og hvis det ikke er noe jeg har oversett, skal nå alt av julepynt, juletrepynt og adventspynt ligge i eskene sine:

Dette er bare en liten del, altså, de andre eskene er allerede satt på plassen sin under trappa.

Nå gjenstår støvtørking, som er noe av det mest kjedelige jeg vet om, og så skal alt dette på plassene sine rundt i stua og på kjøkkenet:

Julegardinene henger som vanlig oppe til påske, men jeg må få vekk juleduken og brikkene på kjøkkenbordet.

Nå ser det bare tomt og mørkt ut over alt, og jeg husker at jeg følte akkurat det samme i fjor. Da begynte jeg jakten på ei lita lampe til vinduet i innergangen, der det henger en lyskrans gjennom advent og jula, men jeg klarte ikke finne noen jeg liker til en grei pris. Kanskje jeg skulle titte litt til i kveld?

2 Comments

 • boerboelheidi

  Rart hvor mye morsommere det er å ta opp alle de tingene til jul, i forhold til å ta de ned igjen.
  Jeg har små vindus lamper i flere vinduer, det hjelper så på når man tar ned all den andre lyspynten. Husker ikke hvor jeg kjøpte mine, men de var både billige og fine.

  • Kjersti

   Heidi: Det har du rett i, er nok noe med at vi ser julepynten i en så kort tid i løpet av året, at det er mer stas med den pynten enn med den vanlige pynten.
   Jeg har små lamper i de to stuevinduene, men de er ikke helt riktige for gangvinduet. I tillegg selges ikke den serien lenger, så jeg må finne noe helt annet til gangen.