Julegaveønske

Det er i underkant av 4 måneder igjen til julaften. Fremdeles kanskje litt tidlig å tenke på julegaver, tenker du kanskje? Joda, jeg er egentlig helt enig (selv om jeg faktisk allerede har kjøpt årets første julegave, det er tidlig selv til meg å være!).

Men akkurat dette ønsket krever at det er litt tid igjen, for jeg mistenker at det kan ta litt tid å få ønsket oppfylt. Derfor håper jeg dere kan hjelpe meg!

Jeg har så inderlig lyst på 200 følgere på Facebooksiden til bloggen! I skrivende stund mangler jeg 25 følgere, så kanskje, kanskje, kanskje det hadde vært mulig å nå 200 innen jul?

Den enkleste måten er hvis alle dere som er innom her og leser kunne trykke “Liker” i Facebook-boksen i høyremenyen ->
Eller trykke her for å komme inn på Facebooksiden og trykke “Liker” der.

Hvis du allerede følger bloggens Facebookside, kan du kanskje dele siden til dine venner for meg? Da går du også inn på Facebooksiden, men da trykker du “Del” like under toppbildet av Nairo. Du kan dele til alle vennene dine eller bare til noen du tror kanskje kunne å følge med på mine turer og min hverdag.

Dessverre er ikke bloggen min stor nok til at jeg kan ha noen giveaway til alle som deler og forhåpentligvis alle nye følgere, men jeg lover at jeg blir veldig glad for hver eneste deling og hver eneste nye følger <3

2 Comments