Kameratesting

Som nevnt tidligere, så har jeg med meg det nye kompaktkameraet over alt. Det betyr at jeg har mulighet til å stoppe og ta noen bilder på vei hjem fra jobb, for da har det enda ikke blitt mørkt. Det er nemlig bekmørkt når jeg kjører til jobb på morgenen, og da er det ikke stort å ta bilder av, gitt.

Her fra en ettermiddag tidligere denne uka:

Og her på vei hjem fra jobb i dag:

Jeg er slettes ikke misfornøyd med kameraet på noen som helst måte, men jeg merker at jeg må tenke litt anderledes med dette når jeg tar biler enn jeg må med speilrefleksen. Klarer ikke helt å sette fingeren på nøyaktig hva jeg må tenke på, men jeg finner nok ut av det etterhvert.

I går dro jeg tidlig fra jobb, var ikke i form i det hele tatt. Heldigvis var jeg betraktelig bedre i dag, og når jeg kom på jobb sto det en pakke til meg på kontoret mitt. Spurte en kollega om hvem som hadde vært der, men hun visste ikke hvem vedkommende var og kunne derfor ikke hjelpe meg. Pakket opp, og der fant jeg en stor krukke med smågodt (nam!) og to lyslykter, en med reinsdyrmotiv og en med ulvemotiv:

Etter at hjernen hadde jobbet på høygir, slo det meg hvem denne gaven kunne være fra, og det stemte. En veldig koselig bursdagsgave var dette!

God helg, folkens! Jeg grubler på hvor jeg kan komme meg ut i skogen i løpet av helgen, uten å risikere å bli skutt eller å forstyrre jegere. Noen lokalkjente som har noen tips?