Kaputt

Er det noen som kan forklare meg forskjellen på utslitt og utbrent? Kan noe av forklaringen være at man når man er utslitt faktisk er i stand til å gjøre det mest nødvendige, mens når man er utbrent er det utfordring nok å komme seg opp av senga? Jeg er veldig flink til å pushe meg selv, men til tider lurer jeg på om jeg går for langt og ikke hører på hva kroppen sier, og jeg har problemer med å formidle dette til legen min, rett og slett fordi jeg ikke vet hvilke ord jeg skal sette på det.

Vel vel…jeg dro meg ihvertfall ut en runde i hagen tidligere i kveld. Jeg har selektivt grønne fingre, det vil si at jeg er flink med inneplanter, men er elendig med uteplanter og jeg er heller ikke spesielt glad i å holde på i hagen. Jo mer som steller seg selv, jo mer fornøyd er jeg. Men litt kan jeg selvsagt gjøre, og da er det greit å tusle litt rundt for å få et overblikk. Sånn som at jeg bør luke i bedet snart, og håndklippe gresset ved trappa fra inngangsdøra til veien og ved trappa fra gårdsplassen ned i hagen. Og at jeg må klippe vekk bringebærstenglene fra i fjor. Og at når brudespireahekken er avblomstret, må hele hekken klippes kraftig ned. Og at jeg må klippe gresset bak klatrerosen min, må også klippes for hånd. Jaja, jeg har hele sommeren på meg 🙂 Ihverfall så har jeg tid innimellom all jobben som venter på hytta. Herlighet, når jeg skriver alt dette, skjønner jeg nok en gang hvorfor jeg skrev avsnittet over her, om å være utslitt…

Uansett, her er noen bilder fra runden i hagen i dag. Først er det nok et bilde av det fine treet i hagen:Skulle så ønske at jeg kunne gi dere lukten av treet også, for det er altså helt vidunderlig!

Møtte på denne lille krabaten et par meter lengre bort:Ille dumt med gresstrået som er i veien der, men hadde jeg forsøkt å ta det bort, hadde sommerfuglen fløyet sin vei. Men vakker er den jo!

Til sist må jeg bare dokumentere at det blir jordbær på oss i år også!Det burde absolutt blitt luket i jordbæråkeren også…nok en ting å ta tak i utover. Mer jord må det dit også, synd at mer jord ikke drukner ugresset. Hvis det er noen der ute som er veldig glad i å gjøre hagearbeid, så er det bare å ta en tur altså, jeg stiller med mat og drikke 🙂

Bildene kan også sees i denne mappen.