Kommer alltid i retur

Nå merker jeg virkelig at jeg var sent oppe i går og tidlig oppe i dag, eller rettere sagt: oppe til vanlig tid i dag, det vil si lite søvn i natt. For ja, jeg pleier å bli tidlig trøtt, men det får da være måte på, jeg går ikke og legger meg kl. 21 akkurat. Så en time til skal jeg være våken! Basta! Men det man gjør den ene dagen kommer alltid i retur, det merker jeg jo.

Dagen har gått med til brodering, betaling av regninger og ellers veldig lite. Skulle hatt en opprydning i linkene på hjemmesiden min, men det har rett og slett bare kokt bort i kålen. Jaja, noe å gjøre en annen dag 🙂

Regner med at de fleste av oss er på jakt etter julegaver i disse dager, og da vil jeg bare tipse dere om annonsene på høyre side her. Gavekort er jo fint til de som har alt, fotobok er også fint til de som har alt, og hvis du er lesehest kan jeg på det sterkeste anbefale boktilbudet med radio, den fungerer som en drøm! Nei, det er ingen avansert radio, men en enkel og grei kjøkkenradio, ihvertfall for oss.

Morgendagen går med til først jobbmøte og så jobbing. Og så blir det nok en tur innom Plantasjen for å kjøpe tre roser som skal legges på graven til Arkas, han hadde blitt 13 år i morgen… Huff som jeg savner han ennå.

Kvelden i morgen går nok med til å prøve å gjøre gjesterommet så levelig som mulig, da det er mulig vi får besøk fra vestlandet i helgen. Ikke lett å skulle rydde når det er et salig kaos av hytteting der nede! Men vi gjør vårt beste, hovedsaken er jo at det er plass til å sove der nede 🙂

God kveld, alle sammen!

{minsignatur}