Lys i innkjørselen – del 2

I forrige uke skrev jeg dette innlegget om nye solcellelys i innkjørselen. Om lørdag var jeg våken sent nok til at jeg fikk tatt noen bilder av lysene i mørket, da jeg var ute siste gang for dagen med Nairo, så her kommer de.

Først fra innkjørselen mot verandaen:

Oppe til høyre er de jeg har hatt hengende i noen år, veldig glad i de! Til venstre ser dere lys fra nabogården, og “flombelysningen” i skarpt hvitt nede er den ene sommerfuglen jeg kjøpte i sommer. Den andre sommerfuglen funker ikke lenger.

Så har vi fra garasjeporten utover gårdsplassen:

Både i forkant og i bakkant ser dere lyktene jeg fikk av Eileif til bursdagen min for noen år siden. Veldig glad i de også!

Og så innkjørselen, tatt fra gårdsplassen:

Dette er da de nyeste jeg har kjøpt, og selv om de ikke lyser opp innkjørselen, så markerer de kanten på den, og jeg synes det gir en så koselig stemning.

Og sånn for å virkelig markere at høsten har startet, så har jeg i dag tent årets første duftlys. Lukter himmelsk av mango og fersken når det ikke er tent, lukter ingenting når det er tent. Typisk duftlys 😂

2 Comments