Meg-dag

Jeg har noen feriedager igjen som jeg helst vil bruke opp før jul, og for en stund siden fikk jeg ja på å ta en av de i dag. Så da satt jeg umiddelbart igang med å booke en del avtaler, og også å notere meg en del ting jeg ville få gjort. Og i går la jeg ut denne snappen, som spesielt én nær kollega prøvde å reagere så surt på som hun bare klarte 😉

Men jeg tror hun unnet meg feriedagen, altså, får se om hun responderer på dette innlegget (som jeg vet hun leser) 😉

Klokka 0815 i dag dro jeg til byen (joda, jeg våkner så å si like tidlig når jeg har fri/ferie som når jeg skal på jobb), og dro til min første avtale som var frisøren klokka 0900.

Frisøren min og jeg går way back (Anett på Afrodite i Borgermestergården), med kun et opphold på noen få år. Hun kjenner meg veldig godt og vet hvordan jeg helst vil ha håret, så når jeg kommer med forslag som er utenfor den boksen, blir hun egentlig like overrasket som jeg blir over at jeg faktisk foreslår noe utenfor boksen. Jeg er veldig glad i det lange håret mitt. Det føles trygt og godt og kjent, og de få gangene jeg i voksen alder har klippet av ganske mye, så har jeg vært fornøyd, men ikke klart å bli helt vant til det. Men i dag prøvde jeg meg igjen, og så kort som dette tror jeg ikke jeg noen sinne har hatt det bortsett fra en eller annen gang på slutten av barneskolen. Så jeg er litt sjokkert over meg selv, og er spent på om jeg venner meg til dette eller om det bare er å la det gro ut igjen. Før-bilde til venstre, etter-bilde til høyre:

Bare det å se bildene er ekstremt rart for meg, så det skal bli spennende å børste gjennom håret etterpå, jeg vet jo at håret tar slutt altfor tidlig i forhold til hva jeg er vant til.

Neste stopp var å få ordnet neglene hos Neglrommet. Nå har jeg ikke vært der siden uken før høstferien, men de har holdt seg ekstremt bra. Og i dag visste jeg nøyaktig hva jeg ville ha, jeg ville ha en petrol-farge jeg hadde tittet på tidligere. Så petrol ble det:

Dere ser på det øverste bildet hvor fin neglelakken fortsatt var, men dere ser også hvor mye neglene har vokst. Petrol-fargen på det nederste bildet ser blå ut på bildet, og ute i dagslys ser den grønn ut. Veldig tøff og artig farge!

Etter neglene hadde jeg et par timer før neste avtale, og da skulle jeg noen ærender. Første stopp var gullsmeden på sydsiden, den ene ringen min har ikke vært rund på mange år, så det var på tide å få gjort noe med den. Og nå som den ikke sitter på fingeren min, merker jeg jo hvor mye jeg egentlig fikler med den, for det er ikke noe å fikle med lenger.

Hentet bilen og kjørte ned på Tista-senteret. Er et eye-serum jeg har lyst til å prøve, men Vita har ikke hatt det inne de siste gangene jeg har vært der, og ikke i dag heller. Men jeg fikk kjøpt meg en genser:

Off-shoulder i mørk grått med bittelitt ull i, tror den blir god på jobb utover vinteren.

Så skulle jeg egentlig dratt innom byens skredder for å se om det er mulig å legge ut litt på ulljakka mi, men jeg skjønte at jeg ikke hadde tid nok før neste avtale, så jeg dro ut på McDonalds på Svinesundparken og fikk meg en liten matbit, og så kjørte jeg om Berg tilbake mot byen. Jeg manglet en cache på dagens dato, og da var det greit å ta en som er langt utenfor byen, så jeg sparer de lett tilgjengelige til dager med dårlig tid. Cachen var lett og kjapp, og dermed er dagens dato i boks også:

Siste stopp for dagen var Spa & Velvære på Brødløs/Hjortsberg, og voksing av bryn var planen. Men siden jeg allerede hadde gjort ting utenfor boksen min tidligere i dag, kunne jeg jo fortsette, så det ble også farging av bryn og vipper. Her er før- og etter-bilder, bare husk at bildene er tatt i veldig forskjellig lys, jeg ser jo ikke ut som samme menneske på bildene 😉

Veldig fornøyd!

Så selv om det egentlig har gått i ett i 7 timer i dag, så har det vært utrolig deilig å ha en meg-dag, fått tatt 3 velvære-avtaler uten å stresse med det etter jobb eller på en lørdag, og fått gjort noen andre småting. Dette trengte jeg!

4 Comments

 • boerboelheidi

  Og gjør du som meg, så blir det enda kortere neste gang 😀 Eller, det tar kanskje noen år.. Jeg kom til et punkt der jeg ble så ferdig med langt hår, og tror neppe jeg kommer til å ha det lenger.
  Du var fin med den lengden, men vet også at det kan ta litt tid å venne seg til det.
  Farging av vipper (og noen ganger bryn) er en av få ting jeg virkelig tar meg tid til jevnlig. Jeg orker ikke styre med mascara, så det er et veldig enkelt alternativ synes jeg. Holder nesten på å sovne hver gang jeg ligger med fargen, får jo ikke gjort så mye annet..
  Jeg ser forskjellen hos deg, men ikke slik veldig mye. Det kan være som du skriver, lyset. Eller at du egentlig har litt mørke i utgangspunktet, i forhold til hva jeg er vant til.
  Du har fått gjort veldig mye på en dag, til og med en cache 😀

  • Kjersti

   Heidi: Vi får se 🙂 Jeg er jo egentlig ikke lei det lange håret, men siden jeg har så tynt og fint hår, er det vanskelig å få noe rufs i det når det er langt. Takk! Noe kortere tror jeg ikke det blir, men jeg har lært meg å aldri si aldri 😉
   Mine vipper står rett ut, så jeg tror nok jeg ikke kommer til å droppe mascaraen. Men å slippe å fylle inn brynene er veldig greit, så dette kan jeg nok venne meg til 😉 Brynene mine er jo mørke i utgangspunktet, så hvis du bare ser på de på før- og etter-bildene, ser du tydelig forskjell.
   Ja, jeg er kjempefornøyd med dagen, selv om det ble litt hektisk til tider. Og det er ikke veldig lenge til neste feriedag, så da får jeg kanskje gjort et par ting til. Og cache må jeg jo når jeg mangler en dato, hvis jeg skal nå målet mitt 😀

   • boerboelheidi

    Jeg har tykt hår, og tok mange timer bare å tørke det. Og så ende det veldig ofte opp i hestehale, så da var det like greit å klippe det. Men tok det i to etapper ?
    Ja brynene ser jeg det på, tror jeg har lysere bryn nå eter jeg har farget de, enn du hadde før du farget ? Det er jo hva man passer til, og du er så mørk i utgangspunktet *sukk*
    Veldig godt å kunne ta ut feriedager enkeltvis, jeg får ikke gjort det om det er skole.

    • Kjersti

     Heidi: Ser den 🙂 Jeg drømmer jo om tykt hår, men jeg forstår jo at det har sine ulemper også. Men man vil jo ofte ha det man ikke har selv 😉
     Det hadde nok ikke sett så bra ut på deg med så mørke bryn. Ei ung jente som jobber i en klesbutikk jeg var innom i går, er nok i utgangspunktet mørk men har farget håret blondt. Men hun fortsetter å holde brynene sine nesten sorte, og det så virkelig ikke bra ut.
     Nei, det er vanskeligere for deg enn for meg. Jeg liker ikke å ta ferie når det er skole, men det er ikke nok skolefridager igjen av året til at jeg skal få tatt feriedagene mine, så da måtte det bare bli sånn.