Oant sjen oktober

Ifølge Google translate er Oant sjen frisisk for adjø/good bye. Så derfor: Oant sjen oktober!

Månedens høydepunkt:
Selvsagt er det bursdagen min! En kjempefin feiring i år, kunne ikke vært mer fornøyd!

Tur med gutta mine, caching, god middag, massevis med gratulasjoner, fine gaver. Perfekt!

Månedens nedtur:
Må være sesongens første og andre snøfall:

Altfor tidlig, spør du meg.

Månedens bøker:
Det ble ikke mindre enn tre bøker i oktober. Den første var Truls til fjells av Truls Svendsen:

Omtalen min på bokelskere finner du her.

Den andre var Ting jeg vil du skal vite av Martina Reilly:

Her er linken til den omtalen.

Og den siste boka var Farlig nær av Linwood Barclay:

Klikk her for omtalen.

Månedens hverdagsøyeblikk:
Jakten på å fylle datomatrisen fortsetter, og med funnet mitt i dag kan jeg strekke armene i været og si at jeg har fylt oktober. Hurra!

Nå er det vel egentlig ikke hverdagslig å cache, det er jo noe jeg stort sett bare gjør på helger og fridager. Men det begynner å bli litt rutine å dra hjemmefra tidligere på morgenen enkelte dager, så da blir det litt hverdagspreg på det.

Månedens Nairo:
Lapphunder har veldig ofte litt snodige sovestillinger. De slekter litt på katter på det området. Nairo har i voksen alder gått litt bort fra akrobatiske stillinger, men her om dagen rakk jeg å knipse dette bildet før han snudde seg:

Skjønner ikke hvordan det kan være behagelig på noen som helst måte 😀

Månedens shopping:
Det har ikke blitt mye shopping i oktober, men jeg fikk jo handlet alt jeg trengte til ugly Christmas sweater party’et vi i Grillkløveret skal ha en eller annen gang i forbindelse med jul. Og det har jeg ikke planer om å vise frem her, for da blir det null overraskelse :p

Månedens strikketøy:
Så er det disse hersens 5 pinnene da…

Joda, jeg har kommet litt lengre. Men ikke langt nok til å kunne bytte til den korteste rundpinnen jeg har. Derfor går det himla tregt, og jeg vet med hundre prosent sikkerhet at hvis jeg skal strikke noe igjen som krever 5 pinner, så skal jeg kjøpe meg andre typer pinner før jeg i det hele tatt setter igang. Æsj og fysj!

Månedens naturbilde:
Må bli dette fra turen Lisa, Raymond og jeg hadde til Tanum sommarland:

For en fantastisk vakker høstdag! <3

Okay, november, nå kan du bare komme. Med mange fine og minneverdige dager, tusen takk værsåsnill!

2 Comments

 • Tove

  Det er morsomt med slike oppsummeringer. Samtidig som det er skremmende hvor fort tiden flyr. Tenk det er november allerede.

  • Kjersti

   Tove: Jeg synes det er veldig moro å skrive de ihvertfall, så jeg blir veldig glad over at det stikker noen innom og leser.
   Ja, det er helt utrolig. Fatter ikke hvordan det er mulig at tiden går så fort, men vi kan vel ihvertfall konkludere med at vi ikke kjeder oss 🙂