Min cachestatistikk for 2017 og mål for 2018

2017 ble et rekordår for meg på mange måter når det gjelder caching. Som kjent er jeg jo veldig glad i statistikk sånn på det personlige plan, og selv om dette kanskje ikke er så interessant for andre å lese, så er det jo moro å få noen tall på hva jeg gjorde i fjor 🙂

Jeg satt ny personlig rekord med 557 funn i løpet av året.

Jeg rundet 2000 funn totalt når jeg fant denne cachen.

Jeg kom 9 cacher nærmere å fylle D/T-matrisen, og mangler nå bare 20.

Jeg fikk fylt ut 52 tomme datoer, og mangler nå bare 112 datoer. Dette er jo relativt mye, men siden jeg stort sett bare cacher de dagene jeg ikke er på jobb, tar det litt tid å fylle. Og jeg har det på ingen måte travelt, men det er moro å se antallet jeg mangler går nedover.

Jeg satt ny rekord med antall funn på én dag med 60 cacher.

Jeg satt ny rekord med antall funn på én helg med 60 cacher.

Jeg satt ny rekord med antall funn på én uke med 62 cacher.

Og selv om jeg sånn egentlig ikke kan gjøre noe med hvor mange som finner mine cacher, så er jeg kjempestolt av at jeg nærmer meg 7800 funn på mine cacher, og at jeg har fått over 400 FP (begge tallene inkluderer selvsagt de 5 cachene jeg har adoptert). Tusen takk, alle sammen!

Målene mine for 2018 er ikke på noen som helst måte av det hårete slaget. Jeg ønsker å fylle ut så mange tomme datoer som jeg klarer, uten at jeg gidder å stresse med det. Jeg ønsker å komme litt nærmere å fylle D/T-matrisen, men der er jeg nok avhengig av hjelp. Og, viktigst av alt, jeg ønsker å fortsette å kose meg med cachingen. For meg betyr det i all hovedsak å finne lette cacher på fine skogsturer og å se steder jeg ellers ikke hadde villet sett. Og så har jeg et bittelite håp om å finne cacher i de 5 fylkene (eller hvor mange jeg nå mangler etter diverse sammenslåinger) jeg ikke har funn i, men det avhenger av en god porsjon flaks for å få til de to turene, så jeg har ikke høye forhåpninger til det 🙂

Og til dere som venter på innlegget med mine topp cacheopplevelser i 2017: det jobbes iherdig med det, og det kommer snart 🙂

8 Comments

 • boerboelheidi

  Moro å lese 😀
  Jeg prøvde å se litt på min statistikk, men det er ikke så oppløftende.. Har funnet cacher på 153 av årets 366 dager, i desember har jeg to dager jeg har funnet cacher 😛 Men i januar har jeg hele tre dager, så tar nok sin tid å fylle den der 😛
  Fant 252 cacher i fjor.. Så jeg er litt spent på 2018 gitt! Mitt mål må bli å komme over 2000 cacher, og flere enn i fjor 😀
  Ja, og så skal jeg finne flere cacher sammen med deg 😀

  • Kjersti

   Heidi: Siden dere får såpass med begrensninger på caching om vinteren av logiske årsaker, så tar det nok sin tid å få fylt de mest snørike månedene. Eller så får dere bli klimaflyktninger et par år og bo her på vinteren 😉
   At du kommer deg over 2000 totalt vet jeg at du klarer, for der er du så nært! Flere enn i fjor tror jeg helt sikkert også at du klarer, for bare dere kommer dere ut på tur igjen, går tallene fort oppover.
   Hurra!!! Jeg har så mange steder jeg vil vise dere hvis dere kommer hit igjen! Og hvis Eileifs og mine sommerferieplaner går åt skogen, skal jeg love deg at jeg skal gjøre et innhugg på trailen din 😀

 • Tove

  Statistikk er morsomt. Gratulerer med både det ene og det andre. Og lykke til med nye mål. Jeg har ikke satt meg et eneste mål og syns det er det beste for meg og min caching.
  Wow! Så mange funn på egne cacher du har. Ble også imponert over antall fp, men så fant jeg ut at så mange har jo vi også 🙂

  • Kjersti

   Tove: Takk 🙂 Målene mine er jo ingenting som gir meg noe stress eller press, så at jeg kaller det mål er vel egentlig feil. Om jeg får fylt ett hull i dato-matrisen og ett hull i D/T-matrisen, så har jeg jo nådd “målet” mitt.
   Du må huske at jeg har adoptert 5 eldre cacher som har mange funn fra den tiden det ikke fantes så mange cacher. Noen av disse har også gitt meg mange “gratis” FP, så jeg skal ikke ta all fortjenesten selv 🙂 Dere, derimot, skal ta all fortjenesten for FP’er selv 😀

 • Christer Markgren

  Fram til jeg startet på streaken som dekket hele året så drev jeg med å “lage hull” mens andre “tettet” sine hull. Litt av moroa med å få hull å “tette” er at man kan bruke tid på å finne ut av hvilke cacher som passer til å fylle hullene for så å bygge opp en tur rundt den cachen. Da blir plutselig ganske enkle og lite utfordrende cacher en opplevelse 🙂

  • Kjersti

   Christer: Det har du rett i, sånn har jeg aldri tenkt på det 🙂 Jeg har et veldig avslappet forhold til å tette dato-hullene. Jeg vet f.eks. at jeg har hull i morgen og søndag. Nå får jeg tilfeldigvis tettet i morgen, men hvis jeg ikke finner en passende tur med “ringeklokka” vår (som du kalte han, et veldig passende navn forøvrig 😉 ) på søndag, så bryr jeg meg null om at jeg ikke får tettet søndagen. Det samme gjelder D/T-matrisen, de jeg har igjen der er cacher jeg aldri ville gått etter eller klart å løse (mysteryer) alene, så jeg er happy når jeg får tettet noe der ved hjelp av andre 🙂

   • Christer Markgren

    Nei, det viktigste er jo ikke å få tettet hullene, men å lage nye og planleggingen av de som egentlig burde tettes.. Når det gjelder D/T-matrisa så setter jeg min lit til challenger.

    • Kjersti

     Christer: Godt man ikke har det travelt med cachingen, men tar det i nøyaktig det tempoet som passer en selv 🙂