Min cachestatistikk for 2020 og mål for 2021

2020 ble jo ikke slik noen av oss hadde sett for oss at det skulle bli. Allikevel ble ikke året så ille for meg cachemessig sett, ihvertfall ikke hvis vi snakker om antall funn. La oss ta en titt 🙂 (og her er statistikken for 2019)

Totalt antall funn ble 711. Ikke mye i forhold til de to foregående årene, men veldig mye mer i forhold til de første årene.

Jeg fylte 1 hull i D/T-matrisen. Som jeg skrev for et år siden, så er jeg avhengig av hjelp for å fylle de siste hullene, så jeg er sånn egentlig litt fornøyd med å ha fylt ett hull.

Jeg fikk endelig fylt alle hull i datomatrisen, og det var jaggu en stor dag!

Flest funn på én dag er fortsatt 67 fra 2019.

Flest funn på en helg er fortsatt 67 fra 2019.

Flest funn på en uke er fortsatt 96 fra 2019.

Flest funn på en måned er fortsatt 162 fra 2018.

Flest FTF på en dag er fortsatt 9 fra 2016.

Flest FTF på en måned er fortsatt 11 fra 2019.

Det er nesten 10600 funn på mine utlegg, det vil si at jeg har hatt omtrent 900 funn på cachene mine i 2020. Helt vanvittig!

Det er litt vanskelig å komme med en sammenligning av badges fra 2019 til 2020, siden badges ble endret i februar. Men status nå er at jeg har 7 diamanter, 2 smaragder (som jeg hadde håpet å få opp til diamanter i 2020, men korona kom i veien), 3 safirer (den ene kunne blitt en smaragd i 2020), og 8 rubiner (hvor 2 kanskje kunne blitt safirer i 2020). Ved årsskiftet har jeg sort bronse-belte, og mangler kun 1,72 poeng for å få sort sølv-belte. Hadde jeg f.eks. fått holdt adventseventet mitt, hadde neste belte allerede vært nådd.

Målene for 2020 ble nådd; jeg fikk fylt datomatrisen med eventet mitt 18. januar, og jeg fikk logget funn nummer 4000 på samme event.

Jeg har absolutt ingen konkrete mål for 2021. Ja, jeg vil fortsatt fylle D/T-matrisen. Ja, jeg har lyst til å få fylt Jasmer (utleggsmåned-matrisen), men ved årsskiftet mangler jeg 49 måneder, hvorav 38 av de er fra juli 2003 og bakover, og det ser jeg på som vanskelig og også som et langtidsprosjekt.
Det som faktisk er et håp for 2021, er at ting skal komme mer tilbake til normalen, så jeg kan nyte turer sammen med cachevenner. Det savner jeg! Så håper jeg også at jeg klarer om ikke minst 50 funn hver måned, så ihvertfall 50 funn i snitt pr måned når 2021 går mot slutten, og jeg håper også at jeg kommer nærmere langtidsmålet mitt om minst 10 funn på alle kalenderdager. Der har jeg nemlig gjort et godt jafs i 2020, og ved årsskiftet så den matrisen slik ut:

12 Comments

 • Siv Anita Skoglund

  WOW
  Du har stålkontroll 🙂

  Min datomatrise ser ut som ei te-sil….. kommer til å ta mange år å fylle den 😉
  Badges har jeg ikke snøring på hva er, men kunnskapen kommer vel en dag 🙂
  Jeg har ikke helt full oversikt over antall funn i 2020, men litt over 300 ble det 🙂 og på magisk vis er D/T matrisen min fylt uten at jeg oppdaga det før nå….

  Jeg lar meg inspirere av deg og skal helt klart lage meg cache-mål/ønsker for 2021!

  Håper 2021 blir ett superfint cacheår for deg 🙂

  • Kjersti

   Siv Anita: Lett å ha stålkontroll på sånt når man elsker statistikk 😉
   Datomatrisen bestemte jeg meg bare for å fylle, så jeg cachet både sent og tidlig fra høsten 2018 til sommeren 2019. Det var et blodslit, men jeg klarte det!
   Badges finner du hos project-gc.com, en siden som brukes til ekstremt mye, men statistikk er en av tingene du kan se der, mye mer statistikk enn på geocaching.com.
   Ifølge project-gc har du logget 280 i 2020, men da gjetter jeg på at du ikke har logget alle funn ennå 😉 D/T-matrisen fylte du 25. oktober 2020, med funn på https://coord.info/GC7924C 🙂 Og når jeg først er inne og ser på statistikken din på project-gc, så kan jeg jo ta med badges også: du har 4 diamanter (høyeste edelsten), 8 smaragder, 5 safirer, 9 rubiner, 8 platina, 4 gull, 3 sølv og 2 bronse, pluss at du har høyeste belte som er mulig å få. Og på datomatrisen mangler du funn på bare 43 datoer, det er slettes ikke ille hvis du bestemmer deg for å gå inn for det. Da kan du ha fylt den når vi kommer til 11. januar 2022, men da må du ut og finne en cache i morgen 😉
   Takk det samme! 😀

 • boerboelheidi

  Jeg er innom å ser på statistikken min et par ganger i året.. Men glemmer jo bare om det er noe jeg skal “prøve på”
  Hadde etter hvert et mål i fjor, og det gikk jo greit. Men tror neppe jeg kommer til å ha et mål i år. Om jeg ikke plutselig ser at jeg er like i nærheten av å fullføre noe, eller oppnå noe.
  Håper på mange fine turer i år, så får antallet bli som det blir.

  • Kjersti

   Heidi: Målet mitt er også å komme meg ut og finne cacher, men jeg klarer liksom ikke helt å slippe enkelte ting 😉 Det er ikke sånn at jeg går og grubler hele tiden på hvordan jeg skal få det til, men det ligger i bakhodet hele tiden 🙂

 • Lisa

  Hva GJØR du egentlig den 5:e hver månad fra januar til august lurer jeg på egentlig?😂

  • Kjersti

   Lisa: Jeg cacher ihvertfall ikke! 😀 Og hvis jeg bare skal cache på lørdager, får jeg ikke gjort noe med det før 5. juni i år :p

    • Kjersti

     Lisa: Det blir jo bare sånn helt tilfeldig, er jo ikke akkurat som om jeg går inn for det 😉

   • Lisa

    Jeg liker tydeligvis ikke å cache 4, 27 og 28:e i måneden, men den 18:e er helt tipptopp.

     • Lisa

      Japp. Om noen bare kunne lagt ut en lang trail rundt huset mitt hadde jeg blitt glad. Så kunne jeg plukket på de datoene jeg mangler😃

      • Kjersti

       Lisa: Det kunne jeg tenkt meg for å ta 366 dager på rad. Fikser det, du? :p