Min cachestatistikk for 2019 og mål for 2020

Personlig statistikk er supermoro, og dette innlegget er kanskje er mest moro for meg. Men det tar ikke lange tiden å lese gjennom, og kanskje du kan gi meg noen ideer om hva jeg skal trakte etter i 2020? For å kunne sammenligne litt: her er blogginnlegget fra i fjor.

Totalt antall funn ble 917, altså ingen ny personlig rekord. Allikevel er det det nest beste året mitt noen sinne.

Jeg fylte 4 hull i D/T-matrisen, og mangler nå 7. Jeg er helt avhengig av hjelp for å få fylt disse, så jeg har ingen store forhåpninger om å bli ferdig med den.

Jeg fikk fylt alle tomme datoer i datomatrisen bortsett fra en, og den ene fylte jeg ikke med vilje. Jeg vil allikevel si at det å klare den jobben er en av de største bragdene mine innenfor caching, for det var et slit uten like.

Jeg satt ny rekord med antall funn på én dag med 67 (gammel var 62).

Jeg satt ny rekord med antall funn på én helg med 67 (gammel var 62).

Jeg satt ny rekord med antall funn på én uke med 96 (gammel var 81).

Jeg satt ny rekord med antall FTF på én kalendermåned med 11 (gammel var 9).

Jeg er veldig nært å få 9700 funn på mine egne cacher (inklusive eventer), det er helt sykt! Det at jeg var så heldig og fikk tildelt muligheten til å legge ut en virtuell har helt klart dratt opp det tallet betraktelig.

Så til Badges på project-gc. Nå har jeg 3 diamanter, og er veldig nært å doble en av de. Jeg har 18 edelstener totalt, og jeg er rimelig sikker på at jeg klarer å gjøre om de 4 Emerald’ene til diamanter i løpet av 2020. Men jeg tror ikke jeg klarer å få flere edelstener totalt, de er vanskelige de der. Ved årsskiftet har jeg sort belte med 5 røde streker, den skal jeg nok klare å få opp et hakk eller to.

Målene jeg satt meg for 2019 har gått slik:
Fylle datomatrisen: nei. Men allerede da jeg skrev fjorårets innlegg visste jeg at jeg ikke skulle fylle. Jeg bare ville ikke skrive det da, i tilfelle jeg ikke ville klare trippelmålet jeg hadde satt meg for 2020.
Fylle mer av D/T-matrisen: fylte 4 hull.
Få funn i de 3 fylkene jeg mangler i Norge: nei. Men det var bare fordi sommerferien vår gikk i vasken siden vi ikke fikk ferie samtidig. Nå kommer jeg jo bare til å mangle to, siden Troms og Finnmark blir slått sammen.
Få flere län i Sverige: jeg tror ikke jeg fikk flere län. Planen var jo å kjøre om Sverige på vei hjem nordfra, men sånn ble det jo ikke.
Få et nytt land i statistikken: nei. Hadde planer om å svippe innom Finland når vi var nordover, men igjen: vi kom oss ikke nordover.

Mål for 2020:
Fylle datomatrisen. Og nå skal jeg virkelig fylle den!
Logge funn nummer 4000 på jubileumseventet mitt 18. januar.
Utover det: ingen mål i det hele tatt. Nå har jeg jobbet mot flere mål i halvannet år, så nå skal jeg gi meg litt med MÅ-caching. Men jeg kommer alltid til å ha kommuner, fylker, land, D/T-matrise og sånt i bakhodet. Jeg er litt for glad i statistikk til å glemme det totalt, jeg kommer bare ikke til å hardnakket gå inn for noe. Trur eg 😉

2 Comments

 • boerboelheidi

  Jeg er veldig lite opptatt av statistikken, men for et arbeid du lager for meg med slike innlegg! Jeg må jo sjekke en del av det for meg selv, og da var det å finne tallene da.. Jeg strever like mye hver gang, og finner ikke alltid det jeg leter etter heller ? Antall cacher i året og slik finner jeg da, og i fjor kom jeg på 351.. Ikke at det er for lite, men jo, det er for lite ? Men nå tror jeg at det kan bli litt annerledes igjen, at vi får litt bedre tid, så blir spennende for 2020 ?
  Er man litt opptatt av statistikk (det er det en del som cacher som er har jeg merket ? ) så er det nok veldig morsomt å sammenligne år for år ?

  • Kjersti

   Heidi: Du må jo spørre hvor jeg finner det, så slipper du å lete! 😀
   Som jeg alltid sier: det kommer ikke an på antallet. Nå hadde jeg dette målet med å logge nummer 4000 om 6 dager, så jeg har liksom ikke hatt noe annet valg enn å kjøre på. Om jeg er klar for kommende lørdag blir avslørt i et blogginnlegg i kveld 😉 Men man tar det man har lyst til og tid til. Er det 200 i året, så er det 200 i året. Og er det 1500 i året, så er det det. Men det er klart at det er ille hvis man vil ut men ikke kommer seg ut, uansett av hvilken grunn.
   Jeg synes det er veldig moro å sammenligne, og min statistikk skjøt jo i været i 2018. Nå blir det nok litt roligere, ihvertfall med tanke på mål.