Min cachestatistikk for 2023 og mål for 2024

Her er fjorårets innlegg, for de spesielt interesserte.

I 2023 ble det 1040 funn, ny personlig rekord. I tillegg satt jeg ny personlig rekord i antall funn på én dag med 480, med antall funn på en uke med 484, og med antall funn på en måned med 521.

Jeg fikk fylt ett hull i D/T-matrisen, og selv om jeg gjerne skulle ha fylt flere, er jeg fornøyd med at jeg har én kombinasjon mindre å måtte ta.

Jeg rundet funn nummer 6000 27. juli, da jeg tok en haug med lab-cacher i Horten.

Det ble 1 FTF i fjor, og det var en event-FTF.

Jeg har hatt fokus på å fylle flere datoer i datomatrisen med minst 10 funn, og jeg fikk fylt 37 datoer. Det er jeg superfornøyd med!

I tillegg ble jeg helt ferdig med juli. Det betyr ikke at jeg ikke kommer til å cache mer i juli, på ingen måte, men det er deilig å vite at jeg ikke “må”.

Sånn så Badges på project-gc ut på nyttårsaften:

11 diamanter (2 mer), 4 smaragder (2 mer), 4 safirer (1 færre), 7 rubiner (1 færre), 6 platina (1 mer), 6 gull (samme), 3 sølv (3 færre), og 1 bronse (samme). Jeg har akkurat de samme badgene som for et år siden, så konklusjonen er at jeg har rykket opp på ganske mange av de, og det er stas.
Jeg klarte å rykke opp på de badgene jeg i fjor trodde jeg skulle klare å rykke opp på.
I 2024 kan jeg kanskje klare å rykke opp på Traditional cacher, Odd-sized cacher og Earth cacher, men det er ikke noe jeg stresser med for å få til.

Hvordan gikk det med målene for 2023?
Generelt sett cache mer. Det gjorde jeg så absolutt.
Fylle flere datoer med minst 10 funn. Det gjorde jeg også.
Skulle jeg få fylt Jasmermåneder, hull i D/T-matrisen eller Funn etter utleggsdato-matrisen, er det bonus. På Jasmer mangler jeg nå 48 måneder, det betyr at jeg fikk fylt 3. Og det får jeg si meg fornøyd med.
Fylte 1 i D/T-matrisen, er også fornøyd med det.
På funn etter utleggsdato mangler jeg nå 3 datoer, noe som betyr at jeg har fylt 1 dato. Nok en gang fornøyd.

Mål/ønsker for 2024:
Cache så ofte jeg klarer.
Fylle flere datoer med minst 10 funn. Vet det ikke kommer til å bli like lett å fylle datoer i årene som kommer siden jeg bare cacher på lørdager (stort sett), men jeg er fornøyd med det jeg klarer.
Ikke øke antall måneder jeg mangler i Jasmer.
Fylle D/T-matrisen (trenger hjelp for å få det til).
Funn etter utleggsdato blir nok fylt på grunn av tilfeldigheter, er sjelden jeg setter meg ned og aktivt søker etter cacher lagt ut på de datoene jeg trenger.

2 Comments

 • Tove

  Gratulerer med nye rekorder og oppfylte mål. 480 på en dag er rett og slett vanvittig. Ok, nå vet jeg det er lab-runden i Borre-området, men likevel – fullstendig galskap 🙂 Moro at du koser deg med dette 🙂
  Det er ikke uten grunn at du var en god mentor, virker som du er en typisk cacher med fullt fokus på antall og statistikk 🙂
  Håper du får et flott cahe-år i år også.

  • Kjersti

   Tove: Takk! Det var enklere enn fryktet å ta de 480, men jeg var bra sliten, det er ingen tvil.
   Er mange som fokuserer på kvalitet fremfor kvantitet, jeg liker begge, men er litt mer glad i mange funn 😊
   Det håper jeg også 😀