Nå drar vi!

Jeg håper dere har forståelse for at det er litt stille fra meg her for tiden. Bryllupsbloggen har blitt oppdatert litt oftere, av veldig logiske årsaker 😉 Og den vil også bli oppdatert fremover, men jeg kan jo ikke la være å legge ut noen få bilder her også.

Har fått bilder fra ett vennepar så langt, pluss at alt av filming er behørig lagret på tre harddisker og også brent ut på dvd’er. Tar ingen sjanser her i gården! 😉 Filmingen må redigeres, så det tar tid før dere får se. Men som sagt, her er ihvertfall tre bilder fra den store dagen.

Våre første skritt sammen som ektepar. I bakgrunnen ser dere våre kjære mødre, våre kjære forlovere og vår fantastiske prest:

Om min kjære ektemann her har skjønt hva han nettopp har gjort, om han bare er konsentrert, eller om han har “ramlet ut litt” er jeg usikker på, men jeg kan forsikre dere om at han smilte mesteparten av dagen. Sånn bortsett fra at han gjespet når vi skulle danse bryllupsdansen 😉

Ett eller annet var veldig moro på kirketrappen:

Vi dro avgårde til fotografering ved Elgåfossen, og hadde et par herlige timer der. Det som ikke var like moro, var at det var en haug med mygg der, og myggen er fryktelig glad i meg. Hvis dere på neste bilde legger merke til min høyre overarm, ser dere resultatet:

Dere kan trykke på bildet for å se en større versjon.

Nei, det er kanskje ikke pent med en røykende brud, men jeg sluttet ikke å røyke bare fordi jeg skulle gifte meg 😉

Nå på morgenkvisten gjør vi oss klare til å dra på “bryllupsreise”, så det blir stille herfra i noen dager igjen. Ha en riktig god uke, alle sammen!

{minsignatur}

4 Comments