Negler til ære for lillemor

Over 5 uker siden forrige negltime, og helt klart på tide med noe nytt:

Lang ettervekst og mye som har skrellet av, sånn går det når jeg til tider er litt uforsiktig.

Neste time er allerede booket, og kort tid før det skal lillemor døpes. Det vil si at neglene jeg skulle få i dag er de jeg har på dåpen. Og dermed måtte jeg jo ha noe til ære for henne, og da ble de slik:

Fun tip i lys rosa glitter på 4 negler, helrosa glitter med hvite blomster på 1 negl. Superfint! Det morsomme er at jeg i lengre tid har sett på fun tip (french tip i en annen farge enn hvit), men jeg har vært veldig usikker på å prøve det. For jeg synes jo french tip er veldig klassisk og fint, og har tenkt at fun tip kanskje ville “ødelegge” det litt. Dette har jeg ikke fortalt Maria, så det var ekstra moro at jeg nå fikk prøve det uten å ha bedt om det. Kanskje jeg prøver en annen farge en annen gang?

Som vanlig: vil du fikse neglene? Gå til Maria på Neglrommet/Slow Down!