Sekk og sokker

Som nevnt i gårsdagens blogginnlegg, startet vi lørdagen med bittelitt shopping. Det var egentlig derfor jeg hadde plan B klar i hodet da strømmen gikk, for jeg var på jakt etter noe, og sjansen for å finne det på Tune var stor 😉

I løpet av de kommende månedene kommer jeg til å måtte bytte fra å bruke “vanlig” pc på jobb til å bare bruke laptop. Årsaken er uvesentlig, jeg må bare godta at det er sånn det blir. Da må jeg også ha med meg laptop’en mellom de to jobbene mine, og dermed trengte jeg noe å ha den i. Det handlenettet jeg har brukt så langt har fungert fint til sitt bruk, men ikke når det blir flytting av laptop nesten hver eneste dag. Så jeg brukte litt tid på nett for å se hva jeg ville ha, det er jo så mye å velge mellom! Det finnes mange “tursekker” med laptop-lomme, men jeg hadde ikke lyst på noe som ser ut som en typisk tursekk. Det ville liksom være å lure meg selv, å tro at jeg skulle på tur istedenfor å skulle på jobb. Vi har en skulderveske til laptop hjemme, men siden jeg også må/vil ha med meg veska mi, vil jeg ikke ha noe som bare henger på én skulder. Dermed måtte jeg finne en annen type ryggsekk. Og der kom Morris inn, for der fant jeg denne:

Artig historie fra butikken: Jeg ser sekken og går bort til den for å ta en nærmere titt. Jeg var nemlig litt skeptisk på å kjøpe ei rosa veske, den var vel kanskje litt vel sukkersøt? Ved siden av henger en i brunt (som har et lite rødskjær i seg), og damen i butikken kommer også med en sort versjon. Den sorte likte jeg ikke, men jeg klarte ikke bestemme meg for rosa eller brunrød. Eileif kommer bort til meg og lurer på om jeg ikke skal bestemme meg. Jeg svarer at jeg synes den brunrøde var veldig fin, men den rosa var kulere. Dermed tar Eileif den rosa fra knaggen, tar den med til kassa og betaler :p

Nå har jeg ikke tatt den i bruk ennå, men jeg er veldig fornøyd. Mye plass til både laptop og tilbehør pluss mer til, se også nettsidene til Morris for flere bilder.

Vi var også innom XXL en tur, kan ikke være på Tune uten å stikke innom der. Eileif prøvde fortvilet å lage seg et behov, men fant ingenting (han går inn på XXL med et smil om munnen og går ut derfra like skuffet hver gang). Jeg er storforbruker av tynne ullsokker og tynne strikkasokker, derfor ble disse 4 parene med hjem:

Har de grå på meg i dag, veldig gode! Jeg sverger egentlig til Ulvang Ultra-sokkene, men de har blitt vanskelige å få tak i dessverre.

2 Comments

 • Tove

  Er ikke du veldig glad i rosa? Har en mistanke om at Eileif kjenner deg 😉 Laptop-sekken så veldig fin og praktisk ut.

  • Kjersti

   Tove: Jeg er glad i rosa, men ikke så mye som jeg gir uttrykk for, det har mer blitt en sånn morsom greie at jeg som egentlig er lite feminin omgir meg med og kler meg i rosa 😉 Men ja, han kjenner meg (litt for) godt :p
   Har fått brukt sekken for første gang i dag, og den fungerte veldig bra!