Negler til feiring

Nå hadde jeg hatt sommerneglene i 6 uker, og det var virkelig på tide å få byttet de ut:

Sånn bortsett fra at de var godt utvokst, så har de holdt seg veldig bra. Som vanlig. Acrylen på venstre pekefinger fikk seg en smell og løsnet delvis om mandag, men det er sånt man må regne med.

I løpet av de månedene jeg har hatt “spisse” negler, har jeg funnet ut at jeg liker den formen veldig godt når neglene er lange. Men når de blir så lange som de må være for at jeg skal synes at det er fint, er de for lange for å skrive på et tastatur halve dagen. Og det fungerer ikke i mine jobber. Derfor bestemte jeg meg i dag for å gå tilbake til de korte firkantede neglene. Og siden en jeg er veldig, veldig glad i fyller et veldig rundt tall om ikke veldig lenge, ville jeg ha noe som ihvertfall litt kunne minne om feiring. Derfor ble det turkise negler med sølvglitter:

Veldig rart og uvant å være tilbake til korte og firkantede negler, men jeg er superfornøyd! Og nå treffer jeg ikke 8 taster hver gang jeg prøver å skrive noe, det kan så absolutt være en fordel 😉

4 Comments

  • Kjersti

   Heidi: Ja, egentlig! Men jeg tror ikke jeg vil ha de sammen, det blir litt vel mye på en gang 😉

   • Siv Anita Skoglund

    Hvordan får du til Geocaching og så flotte negler? Jeg måtte fått støpt negler, om det nå er mulig, med innlagt armering 🤣 Men knallfine negler du har 🤩

    • Kjersti

     Siv Anita: Det er jo acrylnegler jeg har, de er jo på en måte støpt. Og neglelakken er sånn som skal herde i UV-lys. Så det er null problem å kombinere, selv om det av og til går galt med en negl ute på tur 😉
     Takk!