Noe helt nytt

Jeg hadde egentlig negltime onsdag i forrige uke, men da var stakkars Maria syk, så timen ble utsatt til i dag. De gamle neglene hadde derfor fått en uke ekstra på seg, men var like fine:

Jeg har brukt litt tid de siste par ukene på å finne ut hva jeg hadde lyst på denne gangen, men jeg har ikke klart å finne noe som helst som var interessant. Så jeg sa til Maria at hun fikk frie tøyler, og det eneste hun spurte om var om jeg ønsket noe lyst eller noe mørkt. Og siden de forrige neglene var ganske lyse, ville jeg ha noe litt mørkere denne gangen. Dermed fant hun ut at hun skulle prøve noe helt nytt på meg, noe hun aldri hadde prøvd før. Og slik ble det:

Sølv glitter i cateye i bunnen, lilla gjennomsiktig farge på toppen. Superfint! Fargerikt, men ikke altfor prangende. Og så digger jo jeg lilla, da <3