Hvaler i vårsol

I går måtte jeg tvinge meg selv til å komme meg ut i sola og finne noen cacher. Ikke misforstå, jeg har ikke mistet lysten til å cache, men jeg har mistet motivasjonen til å komme meg ut. Det er denne ubrukelige leggen som legger en stor demper på alt, å vite at jeg ikke kan gå langt, men må ta noen cacher her i et rolig tempo, og så kjøre et annet sted og ta noen cacher der, er så himla slitsomt. Spesielt når man drar alene, og må følge med på kjøring og GPS samtidig. Så det ble mange stopp i går for å sjekke kartet og se hvor det var hensiktsmessig å parkere.

Jeg startet med en av sist desembers adventscacher, i en sur vind, men blå himmel og strålende sol:

Så var det videre til en halvkjapp tradisjonell, før jeg dro til rådhuset og tok en mystery field puzzle der, som heldigvis var veldig enkel.

Neste stopp var den virtuelle på Skjærhalden, med denne utsikten:

Så var det tre tradisjonelle som sto på planen, en bitteliten gåtur. Men den første rakk jeg ikke opp til, og den andre var 20 meter unna 2 barn på en trampoline, og de hadde utsikt rett til der cachen var, så da ville jeg ikke lete. Men det ble funn på den siste av de 3, den var også midt i et boligfelt, men jeg så cachen umiddelbart og trengte ikke se mistenkelig ut mens jeg prøvde å finne cachen.

Gikk så tilbake til bilen og oppdaget at lab-runden på Skjærhalden begynte før sentrum, så da gadd jeg ikke kjøre tilbake for så å gå frem og tilbake. Valget falt derfor på området som heter Rødshue, der er det også en lab-runde:

Startet med en kjapp tradisjonell, og ble egentlig ganske glad av denne utsikten:

Fikk øye på et stort kors, og selv om jeg ikke skulle den veien, måtte jeg bare bortom:

Lab-runden sto for tur, den forteller om steinkunsten som er satt opp her. Jeg er ikke spesielt glad i abstrakt kunst, men interessant var det jo. Dette var den første:

Dette øyet var også en av skulpturene:

Veldig stolt over at jeg klarte å få overgangen mellom de to halvdelene akkurat i horisontlinja!

Dette var en lang skulptur, og steinen foran har en spiral på seg:

Ved den siste steinkunsten fant jeg dette hjertet:

Tok en annen tradisjonell før jeg tok bonusen til lab-runden, og så kjørte jeg videre. Hadde egentlig tenkt meg hjemover, men det ble 3 ganske kjappe stopp på 3 tradisjonelle også (må jo bare ha en til og en til og en til 😉 ). Fasit ble 8 tradisjonelle, 5 lab, 2 mystery og 1 virtuell, og jeg hadde ikke forventet så “mange” som 16 funn i går, men jeg kom helt ut av tellinga underveis. Så får vi se om jeg drar tilbake til Hvaler til helgen for å fortsette å gjøre øyene gule av smilefjes, eller om jeg finner et annet sted.

8 Comments

  • Kjersti

   Heidi: Ta deg en uke fri og kom nedover med bobilen. Jeg kan ikke ta fri, men jeg kan peke ut områder dere kan besøke på dagtid, og så er dere her på kvelden <3

   • boerboelheidi

    Ja hadde jeg fått fri så 😉 Nå får vi ikke fri sånn uten videre uansett, har prøvd før 😂 Men nå er vi så presset pga lite folk å ta av at det hadde aldri skjedd at noen hadde fått fri. Vi har jo ferie, men den har jeg sendt inn ønsker for, for lenge siden.

    • Kjersti

     Heidi: Dere er ihvertfall hjertelig velkomne nedover når som helst, uansett! Vet ikke ennå når Eileif får sommerferie i år, mest sannsynlig ikke samtidig med meg. Og da blir det få muligheter for oss å dra noe sted. I tillegg vil jeg ikke lenger dra langt med Nairo.

     • boerboelheidi

      Takk for det 😊 I år har vi (som de to siste årene..) planlagt tur nordover, men tør ikke håpe at det blir noe av enda. Det skjer jo så mye hele tiden!

      • Kjersti

       Heidi: Det er jo klin umulig å planlegge noe som helst, sånn som verden ser ut og har sett ut de siste to årene. Men det går an å drømme, og så får man ha noen backup-planer man kan ty til 🙂