Ny favorittparfyme

Mitt forhold til parfyme arter seg på én av to måter. Enten blir jeg så glad i de at jeg bruker de helt til de går ut av produksjon, eller så blir jeg lei de etter relativt kort tid. Jeg liker aller best når jeg finner en i den første kategorien, men da blir jeg desto mer sur når jeg må finne meg en ny. For jeg synes det er noe absolutt herk å måtte finne meg en ny parfyme.

I mange år har jeg gått for dufter i retning sitrus, og jeg har hatt mange gode varianter der. Den forrige var Coach med den sorte etiketten, den duftet kanskje ikke mest sitrus, men den var veldig god. Men plutselig var den omtrent ikke-eksisterende for meg. Okay, jeg vet at man blir litt “blind” for den parfymen man bruker selv, men jeg kjente den ikke lenger engang når jeg luktet rett på flaska (og nei, jeg har ikke korona). Derfor ble det et bytte, og nå har jeg gått over til Hugo Boss’ Alive:

Heller ikke den er noe særlig sitrus, men den er frisk og lett, og det er egentlig hovedsaken for meg, jeg takler ikke de tunge, sterke duftene.

Fremdeles irriterer deg meg litt at Eileif ikke likte Marc Jacobs’ Daisy, men jeg er fornøyd nå som jeg har funnet en annen som vi begge liker, og jeg tror Alive kommer til å henge med meg en stund.

6 Comments

 • boerboelheidi

  Nå kom jeg på at jeg ikke husker hvem jeg likte så godt før.. (liker den for så vidt enda) Ser for meg flasken, og kjenner nesten lukten også, men navnet? Neida 😆 Dette kommer til å irritere meg en stund, og bare vent, den dagen jeg kommer på det igjen så skal jeg skrive det til deg 🤣
  Men, jeg har en “ny” favorittparfyme som er skikkelig fin! Husker ikke helt hva “min” heter, men merket er Jo Malone. Det er så mange forskjellige lukter, og de blander akkurat den man vil ha.

  • Kjersti

   Heidi: Er ikke så lett å google hverken flaske eller duft heller gitt 😉
   Jøss…hvor er det du bestiller den parfymen? Og hvordan i alle dager vet du hvilke dufter du vil ha?