Ny-gammel hylle

Da jeg var på Gårdsbutiken for en uke siden hadde de også “loppis” der. Samboeren til innehaveren av butikken mente at det var for mye “skrot” hos de, og han fyllte derfor opp fler bord på utsiden av butikken. Og utifra det jeg kunne se den timen jeg var der, gikk salget unna som bare det 😉

Jeg pleier aldri å dra på loppemarkeder, jeg har egentlig nok “skrot” selv. Men siden jeg uansett måtte dit denne dagen, måtte jeg jo også ta en titt på hva de hadde, og ikke uventet fant jeg noe til meg selv. En søt liten hylle ble med hjem, og dette er hvordan den så ut etter at jeg hadde vasket den og pusset den litt ned med sandpapir:

1 280713 200713 Oppussing av hylleFargen var ikke akkurat det jeg ønsket meg, men jeg hadde bittelitt hobbymaling stående, og dagen etter var hylla klar til å henges opp på kjøkkenveggen:

2 280713 210713 Oppussing av hylle ferdigDen ser mørkere ut på bildet enn den er i virkeligheten, men den er i en mørk gråbrun farge. Knottene fikk forbli hvite. Det lille melkespannet kjøpte jeg også på Gårdsbutiken, det var på salg og ikke på “loppis”. Riktig så fornøyd er jeg, og den store tomme kjøkkenveggen er nå litt mindre tom 🙂

8 Comments

  • Kjersti

   Heidi: Tusen takk! Joda, jeg så med en gang at den kom til å passe inn blant alt annet “skrot” jeg har 😉

  • Kjersti

   Kristina: Jeg er ingen loppis-gåer, men når det først var et sted jeg allikevel skulle, måtte jeg jo bare titte 😉

   • Kristina

    Eg er eigentleg ikkje det sjølv heller, får liksom aldri tid. Men har vore på eit par. Det er som regel 99 % skrot, men av og til kan ein vera heldig! Eg er alltid ute etter norgesglas, men trur kanskje det er litt “in” igjen no, for tidlegare fann eg mykje av det bl.a. på Fretex, medan no har dei det aldri.

    • Kjersti

     Kristina: Og så kommer det jo an på hva man er ute etter også, for det som er skrot for noen, kan være veldig nyttig for andre. Vet du, jeg var så heldig at jeg fikk 8 Norgesglass av Heidi når jeg besøkte henne i forrige uke, lykke! Vet ikke helt hva jeg skal bruke de til, men etter min mening får man aldri nok Norgesglass 🙂

     • Kristina

      Enig!! Eg er spesielt glad i dei små norgesglasa, for dei er så fine å ha teposar i på kjøkkenhylla 😀 eg trur eg har rundt 6-7 stykker fulle av diverse te 🙂

      • Kjersti

       Kristina: Jeg tror jeg bare har ett lite, og så har jeg vel nå 11-12 1-liters, og så har jeg ett 2-liters. Det å bruke de til te har jeg aldri tenkt på, men jeg har ikke nok hylleplass til å flytte alle teposene mine over i Norgesglass, så jeg tror jeg lar posene ligge i eskene i skuffen sin 😉