Nye lyskuler ute

Den siste tingen jeg har kjøpt for penger jeg fikk til bursdagen min (måtte legge til litt av egne penger også), er noen kuler jeg har hatt lyst på i mange år. Det er Gårdsbutiken som har solgt de, og jeg var nesten redd for at hun skulle gå tom før jeg fikk kjøpt. Men i dag fikk Eileif handlet de to siste hun hadde igjen (jeg vet ikke om hun kan ta inn flere), og nå i ettermiddag har jeg “montert” lyslenker i de. Er veldig usikker på om teipen jeg har brukt blir sittende fast siden kulene er rustne, men jeg får finne på noe annet hvis det løsner.

Nairo måtte være med og sjekke når jeg skulle sette de ut:

Siden vi bor 3 meter fra hovedvei med 80-sone, får ikke Nairo lov til å gå løs på gårdsplassen, så jeg måtte stenge han inne igjen, etter at han hadde undersøkt og luktet. Allikevel ble han stående på innsiden av døra og bjeffe som en gal 😖

Jeg hadde ikke helt bestemt meg for hvor kulene skulle stå, men jeg synes dette ble riktig så fint:

Og nei, dette er IKKE julelys, det er helårslys! Lyslenkene (kjøpt på Clas Ohlson) går på batterier og har timerfunksjon, så de står på i 8 timer og er slukket resten av døgnet.

Her er nærbilde:

Er så fornøyd! ❤️🍂

Var forresten litt ekstra stas å gjøre dette akkurat i dag, for i dag er det 18 år siden jeg kjøpte huset. Hurra for at husets og mitt forhold sammen har nådd myndighetsalder! 😂🏡