Kjøretur i drittværet

Egentlig var planen å gå skogscachetur sammen med Lisa og Raymond i går, men Lisa måtte avlyse på grunn av studier og Raymond hadde ikke lyst på skogstur i regnværet, noe jeg forsåvidt er helt enig med han i. Men jeg “måtte” ha 8 funn i går, så jeg la opp til en kjørecachetur i Fredrikstad. Jo enklere og mer park & grabs jeg kunne finne, jo bedre. Overførte 21 cacher til GPS’en, liker å ha noen ekstra i tilfelle det er noen jeg ikke finner.

Første stopp var smertefritt, det vil si nesten smertefritt. For da jeg parkerte bilen og begynte å orientere meg, kom det ei dame med en 14 uker gammel schäfervalp, og siden jeg fikk lov til å hilse, ble møtet en liten smule smertefullt. For hva har valper? Jo, pirayatenner! Men det er SÅ verdt det, og egentlig kunne jeg blitt sittende i timesvis 😉 Men vi gikk hver vår vei, og jeg fant cachen, en veldig fin sådann:

Neste stopp var en kjapp park & grab, og så fikk jeg endelig stoppet ved en cache jeg har prøvd på flere ganger, men parkeringsmulighetene er litt teite akkurat der. Men jeg tok sjansen i går, og det gikk fort og greit.

Neste var også grei skuring, og så kom dagens lille gåtur. Det var så klart akkurat da regnet tok seg opp, og når det i tillegg var en skikkelig motbakke opp til den første cachen, var jeg ikke spesielt fornøyd. Men opp kom jeg og cachen fant jeg, og jeg gikk videre mot en annen ca 200 meter unna i dette nydelige terrenget:

Den andre ble heldigvis også funnet, og på vei ned til bilen kom jeg over noen skikkelig våte piggsopp. I november:

På neste stopp kom dagens eneste DNF, og på stoppen etter det slet jeg litt med å finne cachen, men det gikk heldigvis bra.

Siste stopp ble Gamle Glemmen kirke:

Et kjapt cachefunn, og kirken var veldig fin:

Avstengt på grunn av oppussing, men fin allikevel.

Da jeg ba google maps om å finne veien hjem, oppdaget jeg at jeg var like ved Østfoldhallen. Og siden jeg da hadde tørket såpass at jeg turte å vise meg ute blant folk, bestemte jeg meg for å ta en liten shoppingtur. Fikk kjøpt både bursdagsgave og julegaver, pluss litt annet smått og godt. Er veldig mange år siden sist jeg var på Østfoldhallen, så jeg lurer på om mer av årets juleshopping må foregå der.

Det er så koselig å få kommentarer, så legg gjerne igjen noen ord :)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.