Ødelegger målet motivasjonen?

De siste par årene har jeg gått inn for å fylle hver dag i cachekalenderen med minst 10 funn. Jeg har ikke satt noen frist, men så sant jeg har mulighet, drar jeg ut de dagene jeg mangler noe på. Og der har jeg vært flink både i fjor og i år, spesielt med tanke på at jeg stort sett bare cacher på lørdager og andre fridager (veldig sjeldent på søndager).

Det jeg merker nå er at jeg er lite lysten på å dra ut på dager jeg allerede har minst 10 funn, selv om det er på en lørdag eller en fridag. Det er ikke det at jeg ikke har lyst til å cache, men jeg lurer på om hjernen min mener at det er bortkastet å cache på en dag jeg ikke trenger funn?

Image by Peggy und Marco Lachmann-Anke from Pixabay

At det er dumt å “bruke opp” cacher som jeg ellers kunne spart til en dag jeg faktisk trenger funn? Jeg vet det er tåpelig, for det er jo ingen som tvinger meg, hverken til å cache i det hele tatt eller til å få minst 10 funn på alle datoer, men jeg bare lurer på hvordan hodet mitt tenker når det ikke gidder å dra meg ut for å gjøre det som lader batteriene mine aller best. Noen ideer?

6 Comments

  • Kjersti

   Lisa: Det er nok veldig mye sannhet i det, jeg har jo i stor grad ramlet tilbake til der jeg var før deg. Samtidig synes jeg jo det er moro å komme meg ut, så mangelen på deg burde ikke være den avgjørende faktoren 😉😘

 • Sognafaret

  Jeg fikk det sånn når jeg hadde passert 1000 funn. Da var det liksom ikke så morsomt lenger. Nå er det mange år siden jeg har funnet en eneste cache.

  • Kjersti

   Sognafaret: Jeg drives veldig mye av statistikk og mange funn, så din manglende motivasjon stemmer ikke på meg. Da jeg passerte 1000 funn, hadde jeg bare lyst til å komme opp i 2000 funn, og nå gleder jeg meg til å runde 6000 funn. Men da må jeg jo komme meg ut og ta mer enn de jeg trenger for å fylle en dato.

 • Tove

  Du er altfor opptatt av statistikk 😉 Men du kan jo dra ut på tur uten å logge en cache også??

  • Kjersti

   Tove: Jeg er nok det 😂 Men nei, det går ikke. Eller jo, på de korte turene Nairo er med, blir det ikke logget cacher, for da går jeg i nærområdet, og her er det meste logget.