Så ble det stol på verandaen

Jeg fikk noen ideer av tilbakemeldingene på dette innlegget, og etter en god del tid på google, endte jeg med å dra på shopping i går. Og selv om jeg synes det er fryktelig mye penger å bruke, så kom jeg hjem med disse pakkene:

Etter litt rydding i kroken på verandaen som er under tak, og ekstremt enkel montering, var denne kommet på plassen sin:

Den er ikke tyngre enn at jeg kan flytte på den, men den føles allikevel stødig nok. God å sitte i, bred nok til at jeg kan få beina oppi og sitte i “skredderstilling”, fin gyng og “bounce”, og vil jeg ikke at den skal snurre, kan jeg feste stolen i stativet med en stropp.

Det er denne jeg har kjøpt, og jeg var bevisst på at jeg ville ha en bred variant. Det som kanskje er litt dumt med den, er de høye kantene som kanskje kunne fungert som armlener, men som er for høye for det. Men jeg vil heller ha denne varianten enn en stol som er helt lukket på sidene.

Nå trenger jeg bare et lite bord ved siden av i ca samme høyde som sidebordet på grillen i bildet over, og så skal jeg jaggu gjøre mitt beste denne sommeren for å prøve å nyte sene sommerkvelder på verandaen. Kanskje med en bok, kanskje med strikketøy, kanskje sette på radioen på mobilen. Eller kanskje det ender med at Eileif bruker stolen 😉

4 Comments

 • Tove

  Stolen ser i hvert fall god ut.
  Jeg har nettopp sittet ute og blogget. Det var ubehagelig varmt inne og da er det godt å kunne sette seg ut. Og når jeg i tillegg har med laptop’n ut så er det jo bare en del turer inn for å hente nytt påfyll av te som trengs.
  God helg. Det skal bli spennende å se om du bruker denne nye stolen din i sommer 🙂

  • Kjersti

   Tove: God er den så absolutt!
   Jeg har ikke laptop, så blogging ute er uaktuelt for meg. Og jeg kjøper meg ikke laptop bare for å kunne sitte ute, hahaha 😀 Men jeg kan underholde meg med mobilen ute, det går jo fint 🙂
   God helg! Jeg skal gjøre mitt beste!

 • boerboelheidi

  Åå, slike stoler ser så gode ut. Jeg så på en for et par år siden, men ble ikke noe av den gangen. Så et veldig fint bilde av mor til Jen i helgen i en lignende stol, så om du ikke bruker den så kanskje Nairo finner seg ny liggeplass 😁
  Håper du klarer å kose deg mye ute på verandaen i sommer 🌞

  • Kjersti

   Heidi: Veldig god gyng i den. “Armlenene” er litt høye, og så skulle jeg gjerne hatt muligheten til å legge meg litt bakover. Ikke ligge, men ikke bare sitte sånn rett opp og ned. Ellers veldig god å sitte i, tykk og god pute.
   Litt usikker på om Nairo ville følt seg trygg i noe som beveger på seg 😉
   Det håper jeg også!