Sakte men sikkert

Det er ikke mange pinnene jeg strikker om gangen når jeg først setter meg ned, men det går sakte men sikkert fremover. Nå har jeg to striper/8 pinner igjen på det første ermet:

Det vil si, jeg har to striper igjen ifølge oppskriften. Men jeg får det ikke helt til å gå opp med to striper igjen kontra hvor mange masker oppskriften sier at jeg skal ha til slutt. Så det første jeg skal gjøre når de to stripene er ferdige, er å måle og se om det er passende lengde på ermet. Hvis det er det, og jeg får det på meg, er det jo bare å felle av. Hvis det ikke er langt nok, får jeg fortsette å strikke. Og når jeg så strikker erme nummer to og sammenligner etterpå, finner jeg fort ut om jeg har gjort feil på en av de.

Jeg må også si at denne gangen gikk det utrolig mye lettere med 5 pinner! Jeg aner ikke hvorfor, for jeg gjør ikke noe annerledes enn sist, men jeg tror noe av grunnen kan være at jeg har hatt en lang pause fra strikking med rundpinne, og at jeg derfor ikke helt husket hvor mye lettere det er med rundpinne enn med 5 pinner. Så får jeg bare krysse fingrene for at det går like lett på det andre ermet 😉

6 Comments

  • Kjersti

   Nikkenuss: Nå var jeg glad jeg kunne finne ut hvem som gjemmer seg bak dette nicket ved å se på mailadressen 😉
   Joda, du har rett i det, men det blir ikke flere gensere altså. Fysj! Ikke moro i det hele tatt!

 • Stein Wilmann

  Jeg har aldri forstått poenget med flere pinner. Jeg bruker (brukte, det er lenge siden jeg har tatt i et strikketøy nå…) utelukkende rundpinne!

  • Kjersti

   Stein: For meg ble det umulig å strikke så få masker på rundpinne, det ble altfor trangt! Men utover det er jeg helt enig med deg, jeg strikker helst ikke med 5 pinner i det hele tatt.