Sakte men sikkert

Det er ikke mange pinnene jeg strikker om gangen når jeg først setter meg ned, men det går sakte men sikkert fremover. Nå har jeg to striper/8 pinner igjen på det første ermet:

Det vil si, jeg har to striper igjen ifølge oppskriften. Men jeg får det ikke helt til å gå opp med to striper igjen kontra hvor mange masker oppskriften sier at jeg skal ha til slutt. Så det første jeg skal gjøre når de to stripene er ferdige, er å måle og se om det er passende lengde på ermet. Hvis det er det, og jeg får det på meg, er det jo bare å felle av. Hvis det ikke er langt nok, får jeg fortsette å strikke. Og når jeg så strikker erme nummer to og sammenligner etterpå, finner jeg fort ut om jeg har gjort feil på en av de.

Jeg må også si at denne gangen gikk det utrolig mye lettere med 5 pinner! Jeg aner ikke hvorfor, for jeg gjør ikke noe annerledes enn sist, men jeg tror noe av grunnen kan være at jeg har hatt en lang pause fra strikking med rundpinne, og at jeg derfor ikke helt husket hvor mye lettere det er med rundpinne enn med 5 pinner. Så får jeg bare krysse fingrene for at det går like lett på det andre ermet 😉

6 Comments

Det er så koselig å få kommentarer, så legg gjerne igjen noen ord :)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.