Siste rest

Høsten er her, og det er jeg glad for. Da slipper jeg de knallvarme dagene som jeg ikke på noen som helst måte takler. Og selv om fargene i naturen her nede ikke kan måle seg med høstfargene på fjellet, så er det absolutt noen fine farger her også. For ikke å snakke om at den eneste rosebusken jeg har igjen fortsatt holder stand:

Det er siste rest, ingen flere knupper som jeg kan se. Men det er koselig at den blomstrer selv sent i september, og klematisen som klatrer opp over rosebusken har fortsatt 3 blomster på seg. Nydelig!

Nå skal det sies, om enn kanskje bare som en fotnote, at jeg liker høsten best når den kommer med oppholdsvær. Har man jobb og/eller hund, er det ikke like trivelig å måtte ut når vinden uler og regnet pisker. Men det har sin sjarm det også 🙂

4 Comments

  • Kjersti

   Heidi: Jeg er veldig glad i de! Hadde en busk på hver side av inngangsdøra, men den innerst i kroken døde. Kanskje ikke så rart, med tanke på hvor mørkt det er inni der.
   Helt enig! Her nede varer nok høsten til ut desember, tenker jeg :p

  • Kjersti

   Tove: Roser er så vakre, så jeg skulle gjerne hatt flere av de uten å måtte gjøre stort for det 😉
   Vi tvinger klematisen til å holde seg inntil veggen, så rosebusken får skinne alene. Klematisblomstene holder seg uansett høyere opp på veggen.