Spa og velvære i går

For 7-8 måneder siden begynte jeg på en ny hudpleieserie. Effekten av den har vært helt formidabel, jeg har vært kjempefornøyd! Men, og det er et stort men. Noen av produktene har jeg reagert på 🙁 Ett av de har gjort at jeg har blitt ekstremt tørr rundt munnen, så tørr at jeg har flasset. Og så tror jeg det er to eller tre produkter som har gjort at øynene mine har rent så ille at jeg har måttet stoppe når jeg har kjørt bil, jeg har knapt kunnet bruke mascara, og det har ikke vært det minste moro. Gleden over å finne produkter som fungerer ble borte i de bivirkningene. Derfor bestemte jeg meg før jul at jeg skulle ta turen til Spa og velvære her i Halden for en ansiktsbehandling og råd om nye produkter, og fikk time i går.

I lengre tid har jeg hatt lyst til å legge meg i et badekar. Vi har badekar selv, men på grunn av at brønnen vår er nokså liten (og jeg vil ikke tømme den helt), og siden rørene fra badet ikke er helt til å stole på, tør jeg ikke bruke badekaret. Så slo det meg at de har jo badekar på Spa og velvære, og dermed fikk jeg ordnet meg en halvtime der før den opprinnelige timen:

Det var altså helt himmelsk å ligge der og kjenne muskelknutene i skulderbladene bare forsvant!

Et glass med kaldt vann og litt bær var også helt nydelig:

Så var det tid for ansiktsbehandling:

Og farging av bryn:

Når jeg lå med masker var det ikke lett å ta selfier, for jeg ante ikke om jeg siktet riktig og om jeg i det hele tatt trykket på riktig knapp. Men ett ble ihvertfall brukbart 😉

Og etter halvannen time med avslapping (2 timer inklusive badet), var det på tide å sette seg opp:

Heldigvis hadde jeg ikke annet planlagt etterpå enn en veldig kjapp tur i butikken, for jeg var helt kake etterpå. Deilig!

Nå har jeg fått med meg noen prøver på kremer hjem, så skal vi se om vi kan finne en ny hudpleieserie som jeg ikke reagerer på og som gjør jobben sin.

6 Comments

 • boerboelheidi

  Så deilig!
  Jeg har heldigvis funnet både merke og produkter jeg er veldig tilfreds med. Men nå har begge kremene jeg bruker fornyet seg.. så er spent på hvordan de er da.

  • Kjersti

   Heidi: Veldig deilig!
   Åh, det er så trøttsomt når sånt skjer! Hvilket merke bruker du?

    • Kjersti

     Heidi: Okay, det skal jo være et bra merke. Min største frustrasjon er at selv om det finnes utrolig mange bra serier, så synes jeg det er vanskelig å finne produktene som passer til mine behov. Å gjøre den jobben på egen hånd er både dyrt og tidkrevende og potensielt skadelig for huden hvis man prøver helt feil produkter. Derfor vil jeg til noen som kan noe om dette og som skjønner hva de ser når de ser på huden min.