Sukkersøte negler

Nå er det 5 uker siden jeg fikk jubileumsneglene mine, og de var klare til å byttes ut. Ikke minst fordi jeg er ferdig med å jubilere, sånn bortsett fra å bruke (opp) gavene jeg fikk:

I forrige uke var en elev innom meg på jobb, og hun skrøt av neglene mine. Da jeg sa at jeg skulle ned om en uke for å få nye negler, lurte hun på om hun kunne få velge farger. Det sa jeg ja til, og hun ville at jeg skulle ha babyrosa, hvitt, og sølvglitter. Og sånn ble det. Virkelig!

Det var jo egentlig Marias tur til å velge neglene mine i dag, så siden jeg kom med fargene, fikk hun velge utseendet. Det eneste jeg sa nei til var helt hvite negler, men det vet hun fra før at jeg ikke liker.

Det som gjør disse fargene ekstra spesielle og passende, er at det ventes familieøkning når som helst, så jeg håper jeg har valgt rett periode for disse fargene ❤️

Siden deler av dagens kostnad ble dekket av gavekort fra den ene jobben, spanderte jeg også på meg et duftlys av den litt dyrere varianten, men som var på tilbud. På den måten varer gaven litt lengre 🥰

2 Comments

    • Kjersti

      Annikken: Det er det! Ikke akkurat høstnegler, men det bryr jeg meg ikke noe om 🥰